Banner Milan
БЪЛГАРСКИЯТ
ДЕРМАТОЛОГИЧЕН
ПОРТАЛ


 

Евромеланома 2013

Начало » Важни събития » Събития в България » Евромеланома 2013
Евромеланома 2013
Уважаеми колеги,
 
За осма поредна година Българското дерматологично дружество организира кампанията Евромеланома, част от европейската кампания за скрининг и профилактика на рака на кожата, организирана от Европейската академия по дерматология. 
Основната цел на кампанията е да повишава здравната култура по отношение на кожния рак и да изгража имиджа на нашата специалност.
 
Кампанията ще се проведе с активното участие и сътрудничество на фирмите Avene, Bioderma, La Roche-Posay и Uriage. 
 
В предходните 7 кампании  ежегодно участваха около 200 български дерматолози, които позволиха на голяма група от пациенти да получат специализирана дерматологична помощ, но още по-важно насочиха още по-големи групи от хора към дерматологичните кабинети за редовни профилактични прегледи.
Тази година поради предсрочното провеждане на парламентарните избори през май се налага кампанията да бъде проведена на 24 април, за да можем да разчитаме на адекватно медийно отразяване и успех на начинанието.
Моля всеки от вас, който желае да се включи доброволно в Евромеланома 2013 да го заяви посредством e-mail на адрес This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it до 15 април 2013. Желателно е в мейла да отразите името си, населеното място, работното място, телефон за връзка (ако желаете предварително записване) и кои часове от работното ви време са определени за прегледи в рамките на кампанията. Посочените от вас данни ще бъдат публикувани в интернет и печатните медии.
Изказвам предварителна благодарност на всички колеги, които ще се включат в кампанията, тъй като начинанието ни е благородно.
 
Чл. кор. Проф. Николай Цанков, дмн 
Председател на Българско дерматологично дружество.
 
« Предишна   Следваща »
Анкета
Как мислите, че трябва да се провеждат научните конференции в условията на настоящата пандемия?
EADV
  

 

© 2016 PRODERMACLUB, всички права запазени