Banner Madrid
БЪЛГАРСКИЯТ
ДЕРМАТОЛОГИЧЕН
ПОРТАЛ


 

Отново организирано климатолечение на псориазис в Тузлата

Отново организирано климатолечение на псориазис в Тузлата
Уважаеми колеги, 

Фондация „Псориазис“ и СБР Тузлата имат удоволствието да Ви съобщят, че тази година отново ще се проведе курс на организирано климатолечение за пациенти с псориазис. Курсът ще започне на 15 юли, като това време от годината е избрано заради по-голямата вероятност за повече слънчеви дни.
СБР Тузлата има подписан договор с НОИ и всички работещи пациенти с платени социални осигуровки ще могат да се лекуват на преференциални цени от 170 лв. за 10 дневен престой с включени нощувки, храна и лечебни процедури в реновираните стаи на лечебното заведение. Местата са ограничени.
За пациенти, които не са осигурени по НОИ цената за 10-дневния курс на лечение е 400 лв.
За деца до 16 години цената за 10 дневен курс е 200 лв, а за придружители цената за 10 дена е 400 лв.
За да ползват специалните цени пациентите, които не се осигуряват в НОИ, трябва да посочат, че се записват за курса за организирано климатолечение на псориазис и да го докажат със съответната документция. 
Искаме да ви информираме, че псориатичният артрит е включен в списъка на заболяванията, които могат да се лекуват по пътека № 244 - Лечение и рехабилитация на болестите на опорно-двигателния апарат. Това позволява в болницата да се лекуват и пациенти, които са здравно осигурени, но не плащат осигуровки в НОИ (като пенсионерите), но по 7 дневна клиничната пътека. 

За информация и резервации: 
Ивелина Йорданова
e-mail: This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it  
GSM: 0882 528320
тел: 0579 7 23 48 
www.sbrtuzlata.com
Местността е избрана поради изключителното съчетание на природни богатства с признат лечебен ефект върху тази болест. Болницата предлага възможност за провеждане на морелечение, балнеолечение (с доказано най-ефективните при псориазис сулфидни минерални води) и лечение с кал (особено подходящо за терапия на псориатичен артрит). Базата разполага със собствен плаж, калолечебница на открито и закрито, душове и бани с минерална вода. 
 
« Предишна   Следваща »
Анкета
Как мислите, че трябва да се провеждат научните конференции в условията на настоящата пандемия?
EADV
  

 

© 2016 PRODERMACLUB, всички права запазени