Big Picture Paris
БЪЛГАРСКИЯТ
ДЕРМАТОЛОГИЧЕН
ПОРТАЛ


 

Климатолечение на псориазис в СБР Тузлата

Начало » Важни събития » Събития в България » Климатолечение на псориазис в СБР Тузлата
Климатолечение на псориазис в СБР Тузлата
Уважаеми колеги, 

Фондация „Псориазис“ и СБР Тузлата имат удоволствието да Ви съобщят, че тази година болницата отново отваря врати за желаещите да провеждат климатолечение на псориазис. СБР Тузлата има подписан договор с НОИ и всички пациенти с платени социални осигуровки ще могат да се лекуват на преференциални цени от 150 лв. за 10 дневен престой с включени нощувки, храна и лечебни процедури в реновираните стаи на лечебното заведение. Местата са ограничени.

От тази година псориатичният артрит е включен в списъка на заболяванията, които могат да се лекуват по пътека № 244 - Лечение и рехабилитация на болестите на опорно-двигателния апарат. Клиничната пътека е 7 дневна и позволява лечение на пациенти с псориатичен артрит и платени задравни осигуровки в болничните стаи на лечебното заведение.

За информация и резервации: 
Ивелина Йорданова
e-mail: This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it  
GSM: 0882 528320
тел: 0579 7 23 48 
www.sbrtuzlata.com

Местността е избрана поради изключителното съчетание на природни богатства с признат лечебен ефект върху тази болест. Болницата предлага възможност за провеждане на морелечение, балнеолечение (с доказано най-ефективните при псориазис сулфидни минерални води) и лечение с кал (особено подходящо за терапия на псориатичен артрит). Базата разполага със собствен плаж, калолечебница на открито и закрито, душове и бани с минерална вода. 

 
« Предишна   Следваща »
Анкета
Как мислите, че трябва да се провеждат научните конференции в условията на настоящата пандемия?
EADV
  

 

© 2016 PRODERMACLUB, всички права запазени