Big Picture Singapore
БЪЛГАРСКИЯТ
ДЕРМАТОЛОГИЧЕН
ПОРТАЛ


 

Spectral.DNC® с 5% миноксидил – най-новата формула за борба срещу косопада

Spectral.DNC® с 5% миноксидил – най-новата формула за борба срещу косопадаАко губите повече от 150 косъма на ден, трябва да предприемете мерки за предотвратяване на по-нататъшен косопад. Колкото по-рано го направите, толкова по-добри изгледи имате да овладеете косопада и да възстановите опадалата коса. В която и фаза на косопад да се намирате, обаче,  имате най-добри изгледи за успех със Spectral.DNC®.

Spectral.DNC® е спрей за локално приложение, разработен от американската компания DS Laboratories,  който има клинично доказан ефект върху растежа и възстановяването на косата. Spectral.DNC® съдържа оптимална концентрация на две от основните съставки, използвани при борбата с косопад – Миноксидил 5% и Аминексил. Миноксидил дава отлични резултати при спирането на косопада и поникването на нова коса, с минимални странични ефекти и е известен като единственото средство, което има ефект при наследствен косопад. Аминексил пречи на втвърдяването на корените на косата и по този начин предотвратява преждевременния косопад. Spectral.DNC® съдържа още Ретинол, който подобрява усвояването на Миноксидил, както и витаминен комплекс, богат на биотин и минерални соли, които ускоряват метаболизма на космените фоликули. Растителните екстракти от бръшлян, хмел и капсикум неутрализират дихидротестостерона и вредните бактерии в и около космените фоликули, а Аденозин и Процианидин В-2 и С-1 стимулират растежа на нови косми и дават впечатляващи резултати в комбинация с Миноксидил.
Spectral.DNC® с 5% миноксидил – най-новата формула за борба срещу косопадаОсвен концентрацията и качеството на активните съставки, друг фактор, който гарантира ефективността на продукта е начинът на пренасяне на съставките – чрез нанозоми, специално разработени от DS Laboratories. Нанозомите са микрокапсули, стотици пъти по-малки от човешка клетка,  които проникват дълбоко в епидермиса на скалпа и доставят активните съставки точно до желаното място. Това позволява да се постигне ефективност, която другите продукти за локално лечение нямат.

Серията срещу косопад Spectral.DNC® на DS Laboratories се предлага в комбинация от 4 допълващи продукта. Spectral.DNC-L® е най-съвременният високотехнологичен продукт против косопад – съчетава последните научни достижения в една формула с множество действия, която третира фоликуларната дисфункция по-агресивно, силно и ефективно, отколкото всеки друг продукт. Spectral.DNC-L® е предназначен за мъже с напреднал стадий на наследствен косопад, тъй като той спомага за растежа на косата благодарение на допълнителни вещества, които действат по множество начини. Spectral.RS® е революционна формула за третиране на оредяваща коса. Spectral.RS® действа като подобрява кръвообращението и обмяната на хранителни вещества в космените фоликули и предотвратява тяхното закърняване. Spectral.RS® е идеалното средство за мъже и жени с общо оредяване на косата, както и за хора, които искат да постигнат максимален ефект без Миноксидил. И накрая шампоанът Revita® и балсамът Revita.COR® се препоръчват за ежедневна употреба от всички, които наблюдават изтъняване на косата, особено хора с начален стадий на косопад. Шампоанът Revita® поддържа жизнеността на косата благодарение на комбинацията си от противовъзпалителни, противогъбични, антиоксидантни и анти-DHT свойства, които действат заедно срещу дисфункцията на фоликулите. Балсамът Revita.COR® съдържа стволови клетки на растителна основа, които са с много близка пластичност като човешките стволови клетки, както и мощен инхибитор на 5α-дихидротестостерон – хормонът, който предизвиква мъжкото оплешивяване.
Spectral.DNC® с 5% миноксидил – най-новата формула за борба срещу косопада

Повече информация за серията срещу косопад Spectral.DNC® на DS Laboratories можете да откриете на сайта официалния вносител за България: www.dslabs-bg.com.

 
« Предишна   Следваща »
Анкета
Как мислите, че трябва да се провеждат научните конференции в условията на настоящата пандемия?
EADV
  

 

© 2016 PRODERMACLUB, всички права запазени