Big Picture Vienna
БЪЛГАРСКИЯТ
ДЕРМАТОЛОГИЧЕН
ПОРТАЛ


 

АNTHELIOS XL SPF 50+ Крем с разтапяща се текстура с термална вода La Roche-Posay

АNTHELIOS XL SPF 50+ Крем с разтапяща се текстура с термална вода La Roche-Posay
ИНОВАЦИЯ 2011: Най-високата защита за чувствителна или алергична към слънцето кожа.
 
Обновяване на формулите на Anthelios XL с кремообразна текстура. Внедряването на новата технология MEXOPLEX® позволява постигане на максимална ефективност с минимално количество на химичните филтри (много висока UVA и UVB защита – PPD 42/SPF 50+). Добавеният клетъчен протектор допълнително предпазва ДНК молекулата от увреждане. Изключително подходящи за хора с непоносимост и алергии към слънцето. Уникална текстура, разтапяща се в кожата при нанасяне, подходяща за нормална към суха кожа. Не се разтича и не дразни очите. Подсилена водоустойчивост. 
 
Предлага се стандартен и оцветен вариант. Съдържат термалната вода La Roche-Posay, изключително богата на селен, с успокояващо и антиоксидантно действие. Нанася се лесно, не е мазен и не запушва порите.
 
АNTHELIOS XL SPF 50+ Крем с разтапяща се текстура с термална вода La Roche-PosayАNTHELIOS XL SPF 50+ Крем с разтапяща се текстура с термална вода La Roche-PosayНанасяйте върху лицето и шията преди излагане на слънце. Повтаряйте нанасянията на всеки два часа при интензивно слънце или при продължително излагане.

Туба 50 ml                                               
Препоръчителна аптечна цена: 25,70 лв.
За оцветения вариант: 26,80 лв.

 
« Предишна   Следваща »
Анкета
Как мислите, че трябва да се провеждат научните конференции в условията на настоящата пандемия?
EADV
  

 

© 2016 PRODERMACLUB, всички права запазени