Banner Milan
БЪЛГАРСКИЯТ
ДЕРМАТОЛОГИЧЕН
ПОРТАЛ


 

Направление P.I. Иновация от Uriage, в подкрепа на дерматологичните и дермо-естетичните процедури

Направление P.I. Иновация от Uriage, в подкрепа на  дерматологичните и дермо-естетичните процедури
Лаборатории Uriage съсредоточи вниманието си върху основните техники на дермато-естетичните интервенции, използвани днес по целия  свят, както и върху появилите се нужди от една адекватна, окомплектоваща подкрепа от страна на продукти, които да дадат завършен вид на процедурата и да повишат комфорта и удовлетворението на нейния потребител. 
Изборът на съвременния потребител е в полза на третиране, което е  по- малко агресивно, по- лесно за асимилиране, с повишена безопасност, по-естествено и по-приемливо за обществото. 
Към определени интервенции в естетичната медицина като лазер, микро-инжектиране или пилинг, могат да се появят кожни реакции: червени петна, микро хематоми, пигментация, изсушаване, еритем, парене, едем, крусти.
 
 
 
Ето защо Дерматологични лаборатории Uriage решиха да подпомогнат този сегмент на медицината, разработвайки  продукти , които да отговорят на нуждите , възникващи преди и след дермо-естетичните процедури.

Тези продукти предоставят цялостна грижа, както преди, така и  след дермо-естетични интервенции , имаща за цел намаляване на изпитвания дискомфорт, стимулиране  процеса на заздравяване на кожата , оптимизиране и удължаване ефикасността на процедурите. 

Направление P.I. Иновация от Uriage, в подкрепа на  дерматологичните и дермо-естетичните процедури

EKYCED P.I.
Завършен продукт, специфично насочен за подготовка и
съпровод на дермо-естетични интервенции : инжекции с цел корекция на стареенето /ботокс, филър, мезотерапия/ , лазер, микро-склероза, микрохирургия, васкуларен лазер.
Благодарение на способността си да деконгестира и резорбира едема и да укрепва стените на кръвоносните съдове/ Escine , Dextran Sulfate/,  EKYCED P.I предотвратява и коригира  микро хематомите и отока. Неоклузивен, лек и немазен, той е с формула с висока толерантност, хипоалергенен и  без парфюм. Прилага се локално, върху перфектно почистена кожа.
Започва се с две апликации дневно, 2 дни преди процедурата, а след нея 3-4 пъти дневно в продължение на 4 дни. Да не се прилага върху рани, лигавици и  очи.
Проведеното  2010г. клинично изследване под дерматологичен контрол е при  лица,провели дермо-естетично запълване на бръчките, микросклероза , Nd-Yag Laser. Клинично доказаната ефикасност на продукта, показва категорично и значително намаляване на едема, еритема и пурпурата при всички участници , нанасяли продукта преди и след процедурата.

 
 
 
  
 
Направление P.I. Иновация от Uriage, в подкрепа на  дерматологичните и дермо-естетичните процедури
DEPIDERM P.I.
Уникален за пазара , специфичен крем за превенция и корекция на реактивната хиперпигментация. 
Използва се преди и след лазер, пилинг, ресърфейсинг, дермабразио, криотерапия, електрокоагулация .  
Depiderm P.I.  ограничава риска от пост- лезионални хиперпигментации, благодарение на окомплектованата си формула, имаща за цел да контролира в ранен стадий възпалителния процес/ Nicotinamide ; Bisabolol;  Термална вода Uriage / и да лимитира синтеза и трансфера на меланин/ Licorice extract ; Vitamin C ; Nicotinamide/. Продуктът е хипоалергенен, некомедоногенен,  без парфюм, с галенова формула, адаптирана за след процедури . Незабавно възстановява комфорта и хидратацията на кожата.
Прилага се два пъти дневно върху третираните зони 15дни преди и 15 дни след процедурата. 
Клинично доказаната депигментираща ефикасност на Depiderm P.I , с помощта на колориметричен ITA метод на отчитане,  показва много по- малко забележима пигментация в зоната, предварително третирана преди излагане на UV. Визуалната оценка на дерматолозите по отношение на еритема е за  значително по-слабата му проява в третираните зони.
 
« Предишна   Следваща »
Анкета
Как мислите, че трябва да се провеждат научните конференции в условията на настоящата пандемия?
EADV
  

 

© 2016 PRODERMACLUB, всички права запазени