Big Picture Paris
БЪЛГАРСКИЯТ
ДЕРМАТОЛОГИЧЕН
ПОРТАЛ


 

VIT JAL

Начало » Естетична медицина » Продукти и процедури » VIT JAL
VIT  JAL VIT JAL - РЕВИТАЛИЗИРАЩ МИКС 
Една специална комбинация от витамини, аминокиселини и хиалуронова киселина в един единствен продукт!

Приложение:
- леки бръчки
- дехидратирана и атонична кожа лице, шия, деколте, ръце и крака.
Поради ежедневното излагане на факторите на околната среда, кожата загубва еластичността , тонуса и хидратацията си. Тези вредни ефекти се увеличават с годините.
Специалната комбинация от неретикулирана хиалуронова киселина  и липоева киселина подхранва кожата със съставки, които тялото не може само да произведе в нужните количества / като хиалуроновата киселина, витамини, минерали, коензими, липоева киселина и др./. Този коктейл, освен това, стимулира микроциркулацията по начин благоприятстващ  клетъчния обмен и метаболизма. Очевидната загуба на тонуса на кожата е симптом за липсата на такива вещества, които позволяват кожата да се поддържа еластична и тонизирана във времето. Ревитализирането на кожата действа така, че клетките да могат да  възстановяват гореспоменатите вещества. Така  ревитализирането на кожата и нейното стимулиране помагат в борбата срещу остаряването й, като в същото време се борят срещу причините и ефекта от тях.

СЪСТАВКИ:
Хиалуронова киселина
: Една от основните съставки на съединителната тъкан, отговорна за хидратирането  и еластичността на кожата.

Коензими:
Липоева киселина: Най-добрият антиоксидант заради силата й да неутрализира свободните радикали във всички зони на клетките /липофилни и хидрофилни/. Това е една от основните разлики между α-липоидната киселина и всички други антиоксиданти, като витамин С и Е.N-Ацетилцистеин: познат като NAC е нетоксична субстанция и мощен антиоксидант с директно действие срещу  свободните радикали, тази молекула, поради структурата й, успява лесно да премине през клетъчните мембрани.

Витамини:
Витамин D: има активна роля в основния  метаболизъм на  клетките в тъканите.
Витамин В: има ревитализиращо действие. Подобрява общия вид на кожата, придавайки й младежки вид, даже и в случаи когато са налице  първите признаци на  стареенето й.

Употреба: Видими резултати се забелязват след  четири серии  в течение на една година. Всяка серия се състои от шест курса на третиране. Броят на третиранията може да зависи от вида на кожата. Препоръчва се да се извършва една терапия седмично.

Състав: Стерилен козметичен разтвор за професионална употреба, във флакон от 10 мл.

Съхранение: Съхранявайте продукта при температура, не по -висока от 25ºС.
Да не се излага на директна светлина.
doc производител - виж тук 119.00 Kb VIT  JAL
 
« Предишна   Следваща »
Анкета
Как мислите, че трябва да се провеждат научните конференции в условията на настоящата пандемия?
EADV
  

 

© 2016 PRODERMACLUB, всички права запазени