Big Picture Vienna
БЪЛГАРСКИЯТ
ДЕРМАТОЛОГИЧЕН
ПОРТАЛ


 

REVITAL CELLUFORM

Начало » Естетична медицина » Продукти и процедури » REVITAL CELLUFORM

REVITAL CELLUFORM

 REVITAL CELLUFORM 

 

Характеризира се с активното действие на фосфатидилхолина и  липоевата киселина. Ефективен против целулит, задържането на течности и локализираното натрупване на мазнини.

 

Приложение: локализирано натрупване на мазнини, целулит, нарушена микроциркулация.

Целулитът е  резултат  от промени в структурата, на подкожната мастна тъкан. Промяната на мастния слой и в последствие появата на целулит са  резултат от различни фактори на средата: стрес, заседнал начин на живот, лоши  хранителни навици и хормонални проблеми /производството на естроген при жените/. Една от главните причини за появата на целулит са намалената венозната циркулация и нарушения лимфен дренаж. Редуцирания  венозен кръвоток се последва от увреждания в стените на капилярите.  Намалените венозна циркулация и лимфен дренаж причиняват задържане на течности, което допринася за появата на целулит. Така кожата губи своя тонус и еластичност. Мастните клетки се трансформират в малки възловидни образовуния  и така  мастният слой се удебелява притиска  дермата, формира онази неравна текстура на кожата наречена  “портокалова кожа”. REVITAL CELLUFORM е една нежна „липосукция”, изразяваща се в специалната формула, която намалява  равномерно мастния слой  и подобрява еластичността на кожата без да оставя белези или увреждания.  

СЪСТАВКИ: Соев Лецитин: извлек от соеви семена, спомагащ за разграждането на  мазнините. Притежава антихиперлипидемични свойства, спомага за разграждането на натрупаните мазнини и целулита. Фосфадитидилхолин: спомага за трансформирането на мазнините в енергия. Като резултат от действието му  седалищните части, бедрата, горните части на ръцете и корема  намаляват обема си . Това е естествена съставка, напълно сигурна  и безвредна за  организма. 

Употреба: Видими резултати се забелязват след две серии в продължение на една  година.   Всяка серия  се състои от десет третирания. Препоръчва се да се извършва една терапия седмично. 

Състав: Стерилен козметичен разтвор за професионална употреба, във флакон от  10 мл.    

Съхранение: Продуктът трябва да се съхранява при температура не по-висока от 25ºС. Да не се излага на пряка светлина. doc производите - виж тук 119.00 Kb

REVITAL CELLUFORM

 
« Предишна
Анкета
Как мислите, че трябва да се провеждат научните конференции в условията на настоящата пандемия?
EADV
  

 

© 2016 PRODERMACLUB, всички права запазени