Big Picture Valencia 2015
БЪЛГАРСКИЯТ
ДЕРМАТОЛОГИЧЕН
ПОРТАЛ


 

Гелът за лице в помощ на терапията на акне трябва да е хидратиращ, некомедогенен и с pH 5.5

Гелът за лице в помощ на терапията на акне трябва да е хидратиращ, некомедогенен и с pH 5.5Пациентите с акне изискват специални грижи за кожата. Мазнините и емулгаторите в обикновените кремове могат да влошат комедоните и възпалителните лезии. Сухотата и раздразнението следствие лечението на акне, често правят грижата за кожата изключително необходима.

Анти акне защитен гел Clear Face на Sebamed е без мазнини и емулгатори, осигурявайки некомедогенна грижа за акнетична кожа. Неговият високо ефективен овлажнител хиалуронновата киселина и успокояващия гел от листа на алое, заедно с пантенола, правят кожата гладка, мека и гъвкава. Със своето pH от 5.5, той подпомага инхибиращия ефект на другите продукти Clear Face срещу акне-причиняващи бактерии и поддържа защитната функция на кожата.

Гелът за лице в помощ на терапията на акне трябва да е хидратиращ, некомедогенен и с pH 5.5Използването на анти акне защитният гел  е част от основните стъпки за подпомагане на оздравителният процес  при лечение на акне:

- pH 5.5 запазва естествената защитна функция на кожата като заздравява киселинната ѝ мантия.

- Съдържа успокояващо кожата алое, овлажняваща хиалуронова киселина и регенериращ кожата пантенол.

- Алантоинът омекотява грубата и лющеща се кожа.

- Нанася се на цялото лице с цел овлажняване и подпомагане инхибиращия ефект на другите продукти Clear Face срещу акне-причиняващи бактерии. Може да се използва като основа за грим.

- Без парфюми, оцветители, мазнини и емулгатори.

Изключително подходящ за употреба при проблемна Т-зона, при акне със суха кожа, нормална, комбинирана и мазна кожа.

Дерматологично  тестван.

 
« Предишна   Следваща »
Анкета
Как мислите, че трябва да се провеждат научните конференции в условията на настоящата пандемия?
EADV
  

 

© 2016 PRODERMACLUB, всички права запазени