Big Picture Milan 2
БЪЛГАРСКИЯТ
ДЕРМАТОЛОГИЧЕН
ПОРТАЛ


 

Успех в лечението на единичните лезии при акне: Анти акне гел против пъпки Clear Face на Sebamed

Успех в лечението на единичните лезии при акне: Анти акне гел против пъпки Clear Face на SebamedВъзпалената кожа се лекува бързо чрез селективно изсушаване на пъпките. Анти акне гел против пъпки Clear Face на Sebamed осигурява правилна грижа против единични лезии и комедони. Намалява възпалението и изсушава образуванията в следствие на акне. Пантенолът и алантоинът подпомагат регенерацията на клетките. Със своето рН 5.5, еднакво с това на здравата кожа, гелът анти акне стабилизира естествения защитен слой, който се бори с акне-причиняващата бактерия Propionobacterium acnes и предпазва от повторното образуване на акне и комедони. 100% без съдържание на мазнини.

 

Успех в лечението на единичните лезии при акне: Анти акне гел против пъпки Clear Face на SebamedВ много случаи не е необходимо прикриване с коректор на възпалителните лезии.

За ползване вечер или за пациенти използващи грим, анти акне гелът против пъпки Clear Face на Sebamed е идеалният продукт.

Със своята антибактериална съставка хлорксиленол, ефикасно се бори с възпалителните процеси причинени от микроорганизми във фоликула и изсушава пъпките.

Бисаболол, алантоин и екстрактите от хамемелис засилват тази противовъзпалителна активност.

Хидролизирана коприна и екстрактът от краставица правят кожата гладка и поддържат естествената ѝ хидратация.

Изключително подходящ за употреба при проблемна Т-зона, при акне със суха кожа, нормална, комбинирана и мазна кожа.

Дерматологично  тестван.
 
« Предишна   Следваща »
Анкета
Как мислите, че трябва да се провеждат научните конференции в условията на настоящата пандемия?
EADV
  

 

© 2016 PRODERMACLUB, всички права запазени