Big Picture Athens 2016
БЪЛГАРСКИЯТ
ДЕРМАТОЛОГИЧЕН
ПОРТАЛ


 

Международна лятна академия в Мюнхен

Начало » Важни събития » Събития в чужбина » Международна лятна академия в Мюнхен
header.jpgУважаеми колеги,

След големия успех на първата Международна лятна академия в Мюнхен, проведена през юли 2007 г. с повече от 700 участващи дерматолози от 38 страни по света, организаторите от Катедрата по дерматология на Университета "Лудвиг Максимилиан” в Мюнхен, вече тече подготовката за Втората среща.

За да се осигури продължаването и обогатяване на медицинското образование в практическата дерматология, едноседмичен курс ще се предлага от месец юли 24-29, 2011. Учебният план ще включва широк спектър от теми от клиничната дерматология и съобюения за нови научни постижения, които едва сега започват да оказват своето въздействие върху нашата област. Всяка сутрин, пленарните сесии ще позволят на публиката да се възползва от експертния опит на изтъкнати преподаватели.

В следобедните часове, няколко симпозиуми и практически курсове и семинари ще поставят акцент върху придобиването на практически знания и умения във важни области и под-специалности като хирургична и естетична дерматология, лазерна и фотодинамична терапия, флебология, дерматохистопатология и др. Участниците ще имат възможност да се срещнат със свои колеги от цял свят, да се обсъждат най-новите постижения на фармацевтичното и промишленото изложение и да създадат нови професионални и лични приятелства, които могат да продължат до следващата среща ISA през 2013 година.

Въпреки че интензивната образователна програма е движещата сила на ISA 2011 г., социална и културна част от посещението в Мюнхен, не бива да се пропуска. Мюнхен като космополитен град и столица на Бавария разполага с богат културен живот, включително важни колекции от класическо, модерно и съвременно изкуство. През юли се провежда известния оперен фестивал на Мюнхен, можете да се възползвате, за да пазарувате на престижната улица Максимилиан или просто да се освежите с бира в една от многото бирени градини. Една вечер в историческа баварска бирария ще ви потопи в типичните баварски традиции. Разходка с лодка по езерото Старнберг ще ви даде представа за красивата Бавария.

 
« Предишна   Следваща »
Анкета
Как мислите, че трябва да се провеждат научните конференции в условията на настоящата пандемия?
EADV
  

 

© 2016 PRODERMACLUB, всички права запазени