Berlin 2023
БЪЛГАРСКИЯТ
ДЕРМАТОЛОГИЧЕН
ПОРТАЛ


 

Шампоан с пироктон оламин надеждно отстранява пърхота и сърбежа и балансира омазняването на скалпа

Шампоан с пироктон оламин надеждно отстранява пърхота и сърбежа и балансира омазняването на скалпаШампоанът против пърхут на Sebamed е специално формулиран с меки активни почистващи субстанции за нежно почистване на косата и скалпа, като премахва всички видими прояви на пърхота, почиства и поддържа естествената  защитна  функция на кожата на главата. Грижи се и предпазва косата и скалпа със стойност на рН от 5.5.
Формула без сапун, намалява пърхута чрез активната си съставка- пироктон оламин. Овлажняващите съставки съживяват косата и я поддържат силна и блестяща. Нормалното за кожата рН 5,5 подпомага изграждането на ацидната обвивка на кожата на скалпа.
За нормална, предразположена към омазняване и мазна коса и скалп, против пърхут.

 

Шампоан с пироктон оламин надеждно отстранява пърхота и сърбежа и балансира омазняването на скалпаНемската медицинска козметика Sebamed е пионер в разработването на продукти за грижа за кожата с естественото за здравата кожа рН 5.5. Киселинността от pH 5.5 засилва естествената защита на кожата срещу действието на патогени, алергени и иританти. Съхраняването и поддържането на рН 5.5, е от ключово значение за нормалната влажност и тургор на кожата.   
      
Шампоанът против пърхут на Себамед е подходящ за ежедневна употреба.

Подходящ за нормална до мазна коса и скалп, коса.

Изключително подходящ за нежно премахване на мазен пърхут.

Дерматологично  тестван.

 
« Предишна   Следваща »
Анкета
Как мислите, че трябва да се провеждат научните конференции в условията на настоящата пандемия?
EADV
  

 

© 2016 PRODERMACLUB, всички права запазени