Banner Madrid
БЪЛГАРСКИЯТ
ДЕРМАТОЛОГИЧЕН
ПОРТАЛ


 

Биодезодориране- иновация в дезодорирането

Биодезодориране- иновация в дезодориранетоКожата под мишниците е особено чувствителна и нежна, сравнена с останалата кожа, покриваща тялото. Тя често реагира с раздразнение и алергични реакции или дори със запушване на потните жлези, придружено с възпаление, отоци и болка. Последните състояния се предизвикват след епилация и употреба на неподходяща козметика.  
За да предпази кожата под мишниците, Sebamed разработи специфично формулирана серия от рол-он балсам дезодоранти за биологично дезодориране с pH 5.5. Те са подходящи за употреба дори при нетолерантна, чувствителна кожа, както и след епилация. Не съдържат алкохол, алуминий и консерванти.
Биодезодориране- иновация в дезодориранетоНемската медицинска козметика Sebamed е пионер в разработването на медицинска козметика с естественото за здравата кожа рН 5.5. Киселинността от PH 5.5 засилва естествената защита на кожата.
Продуктите за биологично дезодориране на Sebamed имат тройна биоактивна защитна система, която спира развитието на бактериите по кожата, причинители на миризми. Ефективно предпазват от поява на лоша миризма в подмишничната ямка.
Рол-он балсам дезодорантите на Sebamed не запушват потните жлези и така не предизвикват отоци и възпаления в областта на подмишниците.  
Имат висока кожна поносимост, поради което са подходящи при чувствителна кожа и след епилация.
Предлагат се в опаковки от 50ml, дезодорант балсам рол-он за жени и рол-он за мъже.
Дерматологично и клинично тествани.
 
« Предишна   Следваща »
Анкета
Как мислите, че трябва да се провеждат научните конференции в условията на настоящата пандемия?
EADV
  

 

© 2016 PRODERMACLUB, всички права запазени