Big Picture Paris
БЪЛГАРСКИЯТ
ДЕРМАТОЛОГИЧЕН
ПОРТАЛ


 

Сайтът на Sebamed, вече и на български език

Сайтът на Sebamed, вече и на български езикОт началото на юли 2010г., сайтът за медицинска козметика Sebamed e вече и на български език.
На уеб адрес: www.sebamed.bg ще намерите всички продукти на Sebamed, както и полезни съвети и тестове.
Sebamed e цялостна серия от продукти за грижа за кожата и за измиване без сапун с pH 5.5. Себамед предлага специфични решения за поддържане на кожата здрава при различните типове кожа, както и за предпазване от някои чести кожни проблеми.

Такива специално разработени продукти са: за суха кожа с фитостероли, за нежната бебешка и детска кожа, за проблемната кожа на тинейджърите, за чувствителна и стресирана кожа, за нормална кожа, и за нежно и безопасно биологично дезодориране. Себамед има и специално формулирана серия против остаряване (anti-aging) с Q10, слънцезащитна серия за бебета, деца и възрастни, както и серия шампоани и балсами за различните типове коса. Продуктите са с естествената киселинност на здравата кожа - pH 5.5, което съхранява естествената защита на кожата и запазва биологичната и бариерна функция.

Специално за интимната хигиена на жената са разработени два вида интимни душ гела без сапун- единият е с pH 3.8 и е специално формулиран за специфичния микрофлорен баланс на жената в детеродна възраст. Другият интимен душ гел е с pH 6.8 и е изключително подходящ при жени с хормонални промени, особено при напредване на възрастта и настъпване на менопауза.

Себафарма е утвърден лидер в разработването на продукти за медицинска грижа за кожата. Над 40 годишния опит в създаването на медицинска козметика, доведе до постигането на позиция №1 в Германия и отличието „Super Brand Germany 2005”. Над 150 клинични изследвания и над 2000 публикации, подкрепят ползите от употребата на продуктите Себамед. Съчетаването на компетентност с научни иновации спомогна Себамед да получи международно признание и да се препоръчва от дерматолози и медицински специалисти в над 70 страни.

 
« Предишна   Следваща »
Анкета
Как мислите, че трябва да се провеждат научните конференции в условията на настоящата пандемия?
EADV
  

 

© 2016 PRODERMACLUB, всички права запазени