Berlin 2023
БЪЛГАРСКИЯТ
ДЕРМАТОЛОГИЧЕН
ПОРТАЛ


 

Новини

Начало
 Дата: 2009-05-07

XVIII Национална Конференция по Дерматология и Венерология  - полезна информацияНа вашето внимание предлагаме една алтернатива за настаняване по време на XVIII национална конференция по дерматология и венерология с по-малко лукс, но с доста по-ниски цени.

http://www.rezervaciq.com/hotel_latinka_gallery_0.html

 

коментари: (0)
 Дата: 2009-04-16

Защо Господ никога няма да стане професор?14 причини, поради които господ никога няма да се хабилитира:

1. Има само една публикация.

2. Публикацията е писана на иврит.

3. Няма позовавания на други автори, писали по темата.

 

 

 

 

коментари: (0)
 Дата: 2009-04-15

Изтеглят Efalizumab от американския пазарEfalizumab (Raptiva, Genentech, Inc) ще бъде изтеглен поетапно от американския пазар.
Причината е потенциалния риск от развитие на прогресивна мултифокална левкоенцефалопатия (PML). Краен срок за изтеглянето на препарата от американския пазар е 8 юни 2009 г.

коментари: (0)
 Дата: 2009-04-09

От 3 до 6 юни 2009 г. в СофияЛятна академия по практична дерматология и естетична медицина ще се проведе Първата лятна академия по практична дерматология и естетична медицина. Събитието е организирано от Катедра по дерматовенерология и алергология към Военномедицинска академия София, с любезното съдействие на хотел Шератон.

На този форум ще бъдат засегнати актуални теми в съвременната дерматологична наука, ще бъдат представени широк диапазон на дерматологични диагнози и терапевтични подходи, фирмени презентации, практически курсове и демонстрации.

Максималният брой курсове, на които можете да се запишете е три в различни календарни дни. Имате право на две желания за един ден. Първото желание е с приоритет. До 30 май трябва да получите потвърждение на курсовете, до които ще имате достъп. Попълването на курсовете става на основа на вашите желания, заетостта на даден курс и датата на вашата регистрация. 

Местата са ограничени - за информация и записване:  http://www.summerdermatology.com/bg/

коментари: (0)
 Дата: 2009-04-09

11506.jpgОт 15-17 май 2009 г. в курортен комплекс Старозагорски минерални бани ще се проведе XVIII Национална Конференция по Дерматология и Венерология с международно участие.

Конференцията ще се проведе под патронажа на Mинистърa на здравеопазването Д-р Евгени Желев, Kметa на община Стара Загора Проф.Светлин Танчев и Pекторa на Тракийски университет Проф.Иван Станков. 

За информация и записване: http://www.derma.hit.bg/
 
коментари: (0)
първа предишна 211 212 213 следваща последна
 
Анкета
Как мислите, че трябва да се провеждат научните конференции в условията на настоящата пандемия?
EADV
  

 

© 2016 PRODERMACLUB, всички права запазени