Big Picture Paris
БЪЛГАРСКИЯТ
ДЕРМАТОЛОГИЧЕН
ПОРТАЛ


 

Руските санкции удариха венерологията в България

Начало » Дерматология » Руските санкции удариха венерологията в България
Руските санкции удариха венерологията в България

Българската венерология понесе нов удар, който може да се окаже фатален за практиката на голяма част от българските дерматовенеролози, особено тези практикуващи по Черноморието. Пасланичката на РФ в България - гаспажа Матрьонофанова (на снимката) съобщи вчера в специално интервю, че през този туристически сезон България няма да може да разчита на туристки от Русия.
Добре известно е, че разказите за подвизите на българските мъже по Черноморието със сънароднички на гаспажа Матрьонофанова са водеща тема за всички мъжки разговори, като изместват дори казармените истории. Известно е, също така, че те топлят повече и от руския газ в студените зимни вечери, особено в областта на уретрата, където направо парят. Придобиването на специалния "руский венерический букет", известен още като "полный пакет", се смята от поколения български мъже за нещо като бойно кръщене. В последните години, благодарение на нарастващата популярност на курсовете на гаспажа Кобилкина на тема "Как да накараме наш муж заведе нас на Мальдиви?" този пакет бе надграден с няколко екзотични придобивки.
Западни военни експерти недоумяват защо РФ се отказва от най-силното си биологично оръжие, което се е доказало през годините не само с унищожителните си последици върху мъжката полова система във вражеските страни, но и с тежки психологически щети, които нанася, оставяйки жертвата соматично и ментално импотентна. 
Очаква се санкциите да засегнат не само венерологичните и естетичните кабинети в страната, но и лабораториите за диагностика на венерическите заболявания, както и фармацевтичната индустрия, която не смогваше в предишни години с производството на антибиотици, след летния сезон.
Санкциите предизвикаха брожения и сред нежната част от населението на РФ. "Мы были так счастливы, когда весь мир желал нам "Идите на х@й", а теперь получается, что мы никуда не можем пойти" почти разплакана съобщи една от засегнатите пред информационния сайт www.hui.net. След затварянето на въздушното пространство за руски самолети, вследствие на наложените санкции, единствената възможност за почивка остават страни като Китай и Северна Корея. "Да, там много муж, но членчик очен маленкий" негодуват представителки на сдружение "Полный пакет", настоявайки че те също заслужават голям пакет.
Лъч надежда се явява възможността за гастрол на неутрална територия в курортите в Анталия, които са все още отворени за руски туристки. Все пак са възможни и известни ограничения свързани със заповедта на президента на РФ Йонин, всички услуги предоставени от руски гражданки да бъдат заплащани единствено в рубли. 

 
« Предишна   Следваща »
Анкета
Как мислите, че трябва да се провеждат научните конференции в условията на настоящата пандемия?
EADV
  

 

© 2016 PRODERMACLUB, всички права запазени