Berlin 2023
БЪЛГАРСКИЯТ
ДЕРМАТОЛОГИЧЕН
ПОРТАЛ


 

30 конгрес на ЕАДВ

Начало » Важни събития » 30 конгрес на ЕАДВ
30 конгрес на ЕАДВ

Уважаеми колеги,

Тази година Европейската академия по дерматология и венерология ще проведе своя юбилеен 30 конгрес отново във виртуален формат. Ограничението отново се налага, заради усложнената епидемиологична обстановка в цял свят свързана с поредната вълна на нарастнали случаи на COVID-19 инфекция. Въпреки това, организаторите са подготвили изключително интересна програма, в която ще имаме възможност да проследим последните научни постижения в областта на актулани за дерматологията и венерологията теми като дерматоскопията (виж тук), кожната бариера и микробиома (виж тук), изкуствения интелект и теледерматологията (виж тук), COVID-19, трихология, атопичен дерматит и др. Програмата на събитието можете да намерите тук.
Все още има възможност за кандидатстване за стипендия за участие в събитието като повече информация за условията можете да намерите тук.
В събитието ще вземат участие 550 лектори от цял свят в общо 160 виртуални сесии, до които след регистрация ще имате достъп в рамките на 3 месеца (или до 31.12.2021).

 
« Предишна   Следваща »
Анкета
Как мислите, че трябва да се провеждат научните конференции в условията на настоящата пандемия?
EADV
  

 

© 2016 PRODERMACLUB, всички права запазени