Banner Milan
БЪЛГАРСКИЯТ
ДЕРМАТОЛОГИЧЕН
ПОРТАЛ


 

Отменен е Пролетният симпозиума на ЕАДВ в Порто

Начало » Важни събития » Събития в чужбина » Отменен е Пролетният симпозиума на ЕАДВ в Порто
Отменен е Пролетния симпозиума на ЕАДВ в Порто
Съобщение от президента и генералния секретар на ЕАДВ

16-ят Пролетен симпозиум на ЕАДВ 20 април - 2 май в Порто е отменен заради пандемията от COVID-19

По време на кризата, причинена от разпространението на COVID-19 по целия свят, ръководството на ЕАДВ внимателно следеше нейното влияние върху световната дерматологична общност. Това се изразяваше в ежедневно проследяване на препоръките на Centers for Disease Control and Prevention (CDC & ECDC) и World Health Organization (WHO), както и на ограниченията и забраните за пътуване в Европа и по света.
Поради тези ограничения, имащи за цел да водят борба с корона-вируса и в светлината на нашата социална отговорност като лидери в дерматологичната общност, ние Ви пишем, за да потвърдим, че сме взели необходимите мерки за отмяна на провеждането на Пролетния симпозиум на ЕАДВ в Порто, Португалия. Вярваме, че това дава достатъчно време на всички пожелали да посетят събитието, да отменят своите планове за пътуване и настаняване. Повече информация, имаща за цел да отговори на Вашите въпроси, можете да намерите на нашата страница www.eadv.org, както и на страницата на събитието, eadvporto2020.org.
Подготовката за конференцията има нужда от време, талант и креативност на множество доброволци, лектори и хора свързани с организацията на събития, както и екипът на ЕАДВ. Ние сме изключително благодарни за огромната работа и за отдадеността на колегите за подготовката на симпозиума в Порто и сме изключително разочаровани от невъзможността да проведем събитието, както беше планирано. 
В следващите седмици, ще пренасочим цялата енергия и иновативност в организацията на конгреса във Виена през есента, както и в това да предоставим нови образователни програми на дерматологичната общност. С помощта на постоянното осъвременяване на нашата официална страница и през различните други канали за комуникация, ние ще Ви държим информирани за нашите планове да Ви предоставим проучванията, знанието и експертното мнение, което Вие цените у нас като организация. 
В заключение, бихме искали да Ви благодарим за Вашето търпение и разбиране, имайки предвид бързо променящите се обстоятелства, както и безопасността и благополучието на всички нас по време на тези трудни времена.

Искрено Ваши,

Карл Пол
Президент на ЕАДВ

Бранка Маринович
Генерален секретар на ЕАДВ 
 
« Предишна   Следваща »
Анкета
Как мислите, че трябва да се провеждат научните конференции в условията на настоящата пандемия?
EADV
  

 

© 2016 PRODERMACLUB, всички права запазени