Big Picture Milan 2
БЪЛГАРСКИЯТ
ДЕРМАТОЛОГИЧЕН
ПОРТАЛ


 

Безплатни профилактични прегледи за пациенти с псориазис

Начало » Важни събития » Безплатни профилактични прегледи за пациенти с псориазис
Безплатни профилактични прегледи за пациенти с псориазис
Уважаеми пациенти и приятели,

Имаме удоволствието да Ви съобщим, че екипът на Клиниката по кожни и венерически болести към Аджъбадем Ситиклиник Токуда болница ще преглежда безплатно пациенти с псориазис на 29.10.2018 г от 9:00 до 17:00. Тове е нашият скромен принос към отбелязването на Световният ден на псориазиса (World Psoriasis Day), който е на същата дата.

Прегледите ще бъдат осъществени от специалисти с дългогодишен опит в диагностиката и лечението на псориазис.
 
Прегледите ще се провеждат в ДКЦ по дерматология и венерология към Аджъбадем Ситиклиник Токуда болница, ет. 3.

Час за преглед можете да запишете на телефон 02/403 4933 и 02/403 4000
Очакваме Ви!
Член-кореспондент професор д-р Николай Константинов Цанков, дмн
Почетен председател на Българското Дерматологично Дружество
Член – кореспондент на Българската Академия на Науките
Автор на повече от 170 статии в чужди научни списания (33 в областта на псориазиса), повече от 200 статии в български научни списания (25 в областта на псориазиса), отговорен автор на Консенсуса за лечение на псориазис в България за 2013 и 2016 г., Доктор на науките в областта на псориазиса, автор и редактор на книгата „Псориазисът като системно заболяване“, издадена в България и Германия, изнесъл лекции като поканен лектор на 76 конгреса по целия свят.

Д-р Иван Богданов, дм
Президент на Фондация „Псориазис“ от 2009 г. Има кандидатска дисертация в областта а климатолечението на псориазис, редактор и съавтор е на книгата „Псориазисът като ситемно заболяване“, както и на Консенсуса за лечение на псориазис в България за 2013 и е първи автор на Консенсуса за лечение на псориазис в България за 2016 и Ръководството за лечение на псориазис с биологични продукти на БДД от 2016. Автор е на повече от 20 статии и лекции в областта на псориазиса. Организира образователни семинари за пациенти с псориазис, както и климатолечебни курсове (таласотерапия и балнеотерапия). От 2009 до 2010 е специализирал в болница „Сен Луи“ Париж, Франция в отделението по дерматология и дневния стационар за псориазис на болницата както и сектора по фототерапия.

Д-р Маргарита Къчева
Докторант на Клиниката по кожни и венерически болести към Аджъбадем Ситиклиник Токуда болница работещ върху дисертация свързана със страничните ефекти на системната и биологичната терапия на псориазис.
 
« Предишна   Следваща »
Анкета
Как мислите, че трябва да се провеждат научните конференции в условията на настоящата пандемия?
EADV
  

 

© 2016 PRODERMACLUB, всички права запазени