Banner Madrid
БЪЛГАРСКИЯТ
ДЕРМАТОЛОГИЧЕН
ПОРТАЛ


 

Организирано климатолечение на псориазис - Тузлата

Начало

Организирано климатолечение на псориазис - ТузлатаУважаеми колеги,

Клиниката по дерматология и венерология към УМБАЛ "Александровска" - София и СБР Тузлата имат удоволствието да ви съобщят, че се организира група за климатолечение на псориазис в Специализираната болница за рехабилитация в местността Тузлата за периода 04-18 септември 2009.

 

 

Местността е избрана поради изключителното съчетание на природни богатства с признат лечебен ефект върху тази болест. Болницата предлага възможност за провеждане на морелечение, балнеолечение (с признатите за най-ефективни при псориазис сулфидни минерални води) и лечение с кал (особено подходящо за терапия на псориатичен артрит). Базата разполага със собствен плаж, калолечебница на открито и закрито, душове и бани с минерална вода. За пациентите са осигурени реновирани стаи с 2 легла, санитарен възел, климатик и телевизор. Курсът за на лечение е от 15 дена - от 4 до 18 септември. Цената за нощувка с пълен пансион и включени процедури е 35 лв./ден.  Записвания до 01.08.2009 г.

За контакти:

Д-р Иван Богданов

e-mail: This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it

GSM: 0887924278

Организирано климатолечение на псориазис - Тузлата

 

Организирано климатолечение на псориазис - ТузлатаОрганизирано климатолечение на псориазис - ТузлатаОрганизирано климатолечение на псориазис - ТузлатаОрганизирано климатолечение на псориазис - Тузлата  Организирано климатолечение на псориазис - Тузлата

 
« Предишна   Следваща »
Анкета
Как мислите, че трябва да се провеждат научните конференции в условията на настоящата пандемия?
EADV
  

 

© 2016 PRODERMACLUB, всички права запазени