Berlin 2023
БЪЛГАРСКИЯТ
ДЕРМАТОЛОГИЧЕН
ПОРТАЛ


 

VI-та Регионална конференция на БДД – клон Стара Загора

Начало » Важни събития » Събития в България » VI-та Регионална конференция на БДД – клон Стара Загора
VI-та Регионална конференция на БДД – клон Стара Загора
Уважаеми колеги,

От 1 до 4 октомври 2015 в хотел “Калиста”, Старозагорски минерални бани ще се проведе VI-та Регионална конференция на БДД с международно участие. Тази година мотото на конференцията е ”Европейски хоризонти в дерматологията”.

В програмата ще бъдат включени лекции на водещи български и чуждестранни специалисти, дискусии по актуални за българската дерматология теми и разнообразна социална програма. В рамките на конференцията ще се проведат интензивен курс по дерматохирургия, воден от екипа на проф. Петер Кол от Клиника Вивантес, Берлин и курс по дерматоалергология с участието на водещи български специалисти с практически обучения. Ще се проведе сесия на Българо-Немското дерматологично дружество.

Със своята конферентна зала с 220 места, атрактивен атриум и просторни фоайета, хотел “Калиста” предоставя отлични условия за презентации, фирмени изложбени щандове, сателитни симпозиуми и ползотворни професионални контакти.

Конференцията ще предложи интересна и разнообразна социална програма, музикални вечери, запознаване с богатото културно-историческо наследство на региона. Старозагорски минерални бани са обявени през 1967 година за национален балнеолечебен курорт. Добрият климат и красива природа в съчетание с минералната вода го правят привлекателно място за отдих и спа туризъм в България.

Подробна информация за организацията, лекторите, научната програма и регистрацията ще намерите на сайта на асоциацията.

Очакваме Ви!

С уважение,

Проф. Д-р Евгения ХРИСТАКИЕВА д.м.
Председател на Организационния комитет

Генерал-майор проф. Стоян ТОНЕВ д.м.н.
Председател на БДД
 
« Предишна   Следваща »
Анкета
Как мислите, че трябва да се провеждат научните конференции в условията на настоящата пандемия?
EADV
  

 

© 2016 PRODERMACLUB, всички права запазени