Big Picture Copenhagen
БЪЛГАРСКИЯТ
ДЕРМАТОЛОГИЧЕН
ПОРТАЛ


 

Местата за IX Международен мастърклас по витилиго и пигментни нарушения са ограничени

Начало » Важни събития » Събития в България » Местата за IX Международен мастърклас по витилиго и пигментни нарушения са ограничени
До IX Международен мастърклас по витилиго и пигментни нарушения остават още 10 дни!

Скъпи колеги и приятели,

Напомняме Ви, че до започването на IX International Masterclass on Vitiligo and Pigmentary Disorders, който ще се проведе от 22-ри до 24-ти май 2015 г. в София под организацията на Българското дерматологично дружество и Лятната академия по практична дерматология и естетична медицина с подкрепата на Vitiligo Research Foundation, World Health Academy и European Society for Laser Dermatology, остават само две седмици! Регистрацията за събитието се извършва онлайн, на сайта на Лятната академия /www.summerdermatology.com/.

Научната програма ще съдържа множество пленарни лекции, които ще се проведат на 23-ти май и интерактивни демонстрации на живо – на 24-ти май, чийто основен фокус ще е върху приложението на лазерни и светлинни устройства при лечение на хипер- и хипопигментните нарушения на кожата, иновативни хирургични техники за репигментация при витилиго и много други.

Окончателната научна програма е публикувана на страницата на Лятната академия по практична дерматология и естетична медицина www.summerdermatology.com и Българското дерматологично дружество www.bg-derm.org.

Поради интерактивния формат на събитието, местата за участие са силно ограничени.

Очакваме Ви от 22-ри до 24-ти май 2015 г. в пролетна София!

С уважение,

ОРГАНИЗАЦИОНЕН КОМИТЕТ

IX International Masterclass on Vitiligo and Pigmentary Disorders Sofia 2015

 
« Предишна   Следваща »
Анкета
Как мислите, че трябва да се провеждат научните конференции в условията на настоящата пандемия?
EADV
  

 

© 2016 PRODERMACLUB, всички права запазени