Big Picture Paris
БЪЛГАРСКИЯТ
ДЕРМАТОЛОГИЧЕН
ПОРТАЛ


 

ДЕСЕТА ЮБИЛЕЙНА ДЕРМАТОЛОГИЧНА КОНФЕРЕНЦИЯ НА БДД – КЛОН ПЛОВДИВ

Начало » Важни събития » ДЕСЕТА ЮБИЛЕЙНА ДЕРМАТОЛОГИЧНА КОНФЕРЕНЦИЯ НА БДД – КЛОН ПЛОВДИВ
ДЕСЕТА ЮБИЛЕЙНА ДЕРМАТОЛОГИЧНА КОНФЕРЕНЦИЯ НА БДД – КЛОН ПЛОВДИВ
Уважаеми колеги и приятели,
 
Имам удоволствието да отправя покана към всички Вас за участие в популярната сред дерматологичната общност ежегодна конференция, организирана от Българското дерматологично дружество – клон Пловдив и Сдружение "Дерматология и венерология". Десетото юбилейно издание на конференцията ще се проведе от 27 до 29 март 2015 год. в Новотел - Пловдив.
Нашата цел като организатори е да бъдат представени последните новости в дерматологичната диагностика и терапия. В научната програма ще се включат актуални за съвременната дермато-венерология направления с лектори от елита на българската и европейската дерматология. На изложбените си щандове известни фармацевтични и козметични фирми ще имат възможност да демонстрират своите най-нови продукти. 
Убедени сме, че по време на конференцията ще създадем ползотворна среда за научни и практически изяви, което ще обогати участниците в този традиционен дерматологичен форум. И се надяваме всички да запазят красиви впечатления от пролетта на 2015-та във феноменалния Пловдив.

Очакваме Ви!

Доц. Р. Янкова, Председател на Организационния Комитет
Катедра по дерматология и венерология, МУ – Пловдив

032/602571; 0888835403
 
« Предишна   Следваща »
Анкета
Как мислите, че трябва да се провеждат научните конференции в условията на настоящата пандемия?
EADV
  

 

© 2016 PRODERMACLUB, всички права запазени