Big Picture Milan 2
БЪЛГАРСКИЯТ
ДЕРМАТОЛОГИЧЕН
ПОРТАЛ


 

Отговор на отворено писмо от Доц. д-р Георги Пехливанов

Отговор на отворено писмо от Доц. д-р Георги Пехливанов
Уважаеми Доц. Пехливанов,

Прочетох с интерес и учудване откритото Ви писмо. Неизвестно защо то, както и призива за „активно” участие е изпратено от г-н Бисер Николов, който не е дерматолог и член на БДД, а организатор на „Пролетните варненски дерматологични дни”.
След като предпочитате писмо в публичното пространство като форма на общуване, а не личен разговор с предоставяне на устава, аз съм задължен да Ви отговоря. 
Аз работя за дружеството и съм член на ръководството му (днес УС на БДД) от 1975 г. За изтеклите близо 40 години не съм срещал член на УС на БДД, който да не е запознат с устава. 
Приетата на Общо събрание в Трявна на 28.11.2009 г. промяна в устава на сдружението е надлежно подписано от Вас и се надявам, че сте били активен слушател и участник в обсъждането и приемането на новия устав. 
Бихте могли да получите устава и от „канцеларията” на БДД, ако тя все още съществуваше. Защо не се противопоставихте, в качеството си на „член на УС” на премахването на табелата с надпис „Българско дерматологично дружество” и ликвидирането на „канцеларията”, в която се съхраняваше архива на БДД, от Университетската кожна клиника в София, която в устава е отбелязана като "седалище" на БДД?
С това писмо вероятно желаете да започнете предизборна кампания. То бе предшествано от писмо написано в уличен стил от „симпатизант” на БДД.
Считам, че и двамата сме убедени, че българските дерматолози са умни и интелигентни и няма да допуснат „информационно затъмнение и манипулиране” на предстоящия национален конгрес. 

С уважение,
Чл. кор. Проф. Николай Цанков
Председател на БДД

 
« Предишна   Следваща »
Анкета
Как мислите, че трябва да се провеждат научните конференции в условията на настоящата пандемия?
EADV
  

 

© 2016 PRODERMACLUB, всички права запазени