Big Picture Milan 2
БЪЛГАРСКИЯТ
ДЕРМАТОЛОГИЧЕН
ПОРТАЛ


 

Отново организирано климатолечение в Тузлата

Начало » Дерматология » Отново организирано климатолечение в Тузлата
Отново организирано климатолечение в Тузлата
Уважаеми колеги, 

Фондация „Псориазис“ и СБР Тузлата имат удоволствието да Ви съобщят, че тази година отново ще се проведе организирано климатолечение за пациенти с псориазис. Курсът ще е 10 дневен, а първата възможна дата е 14 юли. Курсът може да бъде започнат в периода 14-18 юли.
Очаква се тази година отново СБР Тузлата да подпише договор с НОИ и всички работещи пациенти с платени социални осигуровки да могат да се лекуват на преференциални цени от 170 лв. за 10 дневен престой с включени нощувки, храна и лечебни процедури в реновираните стаи на лечебното заведение. 
За пациенти, които не се осигуряват в НОИ цената на ден с включени нощувки, храна и лечебни процедури в реновираните стаи на лечебното заведение е 56 лв, като при тези пациенти няма ограничение във времетраенето на престоя.
При резервирането на престоя се заплаща такса "Резервация" в размер на 20 лв., която се приспада от общата сметка при нейното плащане.

За информация и резервации: 
Ивелина Йорданова
e-mail: This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it  
GSM: 0882 528320
тел: 0579 7 23 48 
www.sbrtuzlata.com
Искаме да ви напомним, че псориатичният артрит е включен в списъка на заболяванията, които могат да се лекуват по пътека № 244 - Лечение и рехабилитация на болестите на опорно-двигателния апарат. СБР Тузлата има сключен договор с НЗОК за лечение по тази пътека, което позволява в болницата да се лекуват здравно осигурени пациенти по тази 7 дневна клиничната пътека. 

От тази година СБР Тузлата разполага с нов модерен уред за фототерапия, което позволява лечение на пациенти с псориазис извън активния летен сезон. В рамките на престоя могат да се провеждат калолечение на закрито, фототерапия с тесноспектърни УВБ лъчи, душове с минерална вода и други физиотерапевтични процедури.

Местността е избрана поради изключителното съчетание на природни богатства с признат лечебен ефект върху тази болест. Болницата предлага възможност за провеждане на морелечение, балнеолечение (с доказано най-ефективните при псориазис сулфидни минерални води) и лечение с кал (особено подходящо за терапия на псориатичен артрит). Базата разполага със собствен плаж, калолечебница на открито и закрито, душове и бани с минерална вода. 
 
« Предишна   Следваща »
Анкета
Как мислите, че трябва да се провеждат научните конференции в условията на настоящата пандемия?
EADV
  

 

© 2016 PRODERMACLUB, всички права запазени