Big Picture Singapore
БЪЛГАРСКИЯТ
ДЕРМАТОЛОГИЧЕН
ПОРТАЛ


 

Първи регионален конгрес по реконструктивна дерматология в Будва

Начало » Важни събития » Събития в чужбина » Първи регионален конгрес по реконструктивна дерматология в Будва
Първи регионален конгрес по реконструктивна дерматология в Будва
Скъпи приятели,

За мен е удоволствие да ви поканим на първия регионален конгрес по корективна дерматология на 21 век , който ще се проведе в хотел Сплендид в Будва , 19-22 юни 2014 . година.

Будва , град с хилядолетна история , столицата на черногорския туризъм , градът на прогрес и развитие, ще бъде нашият град -домакин. Splendid , Черна гора най-престижния хотел и хотел с международно признание ще бъде нашият конгресен хотел. Надяваме се, че ще прекарате чудесно време на бройните лекции , в  този чудесен хотел.

Както очаквахме , нашия Научнен комитет е работил неуморно, за да предостави цялата научна и образователна програма на най-високо качество . Чрез научната програма ще се опита да се доближи до най-новите разработки в областта на реконструктивната дерматология . Разнообразие от семинари , симпозиуми , лекции и кръгли маси са гаранция , че ще успеем . За нас конгреса не са само лекциите, но и безброй възможности за обсъждане и задаване въпроси за това което ще чуете , създаване на нови контакти и нови знания .

Целта на конгреса е да ви вдъхнови и да ви помогне да вдъхновите колегите си, заедно за подобряване на познанията ни в полза на нашите пациенти . Надявам се, че ще се възползвате от тази уникална възможност да получите знания от най-добрите експерти и да поглънете по-малко от средиземноморското слънце и свежест.

Др Предраг Штилет

Президент на конгреса
 
 
Първи регионален конгрес по реконструктивна дерматология в Будва
 
 
« Предишна   Следваща »
Анкета
Как мислите, че трябва да се провеждат научните конференции в условията на настоящата пандемия?
EADV
  

 

© 2016 PRODERMACLUB, всички права запазени