Berlin 2023
БЪЛГАРСКИЯТ
ДЕРМАТОЛОГИЧЕН
ПОРТАЛ


 

Velashape

Начало » Естетична медицина » Продукти и процедури » Velashape

 

VelashapeVelaShape е дерматологична система, която комбинира elōs технология (electro optical synergy) с механично действие върху кожата чрез нежен вакуум. Предназначена е за медицински и естетични цели, като неинвазивно третиране на целулит и редукция на обиколката на бедрата. Показана е също за успокояване на леки болки и мускулни спазми, както и за подобряване на кръвната циркулация.
Системата съчетава следните технологии:
• Инфрачервена (IR) оптична енергия
• Биполярни рядио честоти (RF)
• Механично въздействие (вакуум с или без масажни ролери)
Тези три технологии функционират синергично за да осигурят затопляне на дермалните и субдермалните слоеве, което заедно с механичното въздействие да подобри кръвната циркулация, да засили лимфния дренаж, както и да повиши метаболитните процеси в адипозните тъкани.
За да се осигури необходимата безопасност от процедурите, те трябва да бъдат извършвани само от квалифициран, обучен персонал.

 

Прилагането на технологията elōs (IR и RF енергия) върху дермата/хиподермата има за цел да  затопли тъканите, където е разположен целулита. Вакуумът има за цел да повиши кръвната циркулация.VelashapeКръвта, която е една от основните цели за постигане на хиперемия чрез въздействието на IR и RF, отговаря за преминаването на по-голямо количество кислород. Това повишава метаболитните процеси в мастните клетки (липолиза), като редуцира техния размер. В следствие на това неравностите по кожата, причинени от раздуването на мастните клетки биват редуцирани.
От друга страна вакуума и ролерите нежно масажират кожата и улесняват по-дълбокото проникване на топлината, доставяйки енергиите до дермата и хиподермата. Механичното действие спомага дренирането на излишните вътреклетъчни течности от дермата и горната част на хиподермата към лимфната система.
 
Заедно, намаляването на размера на мастните клетки и дренирането на излишните течности към лимфната система са придружени със смаляване на съединително тъканните прегради и улесняване свиването на мастните кухини, което води до редуциране на целулита и обиколката.

 

 
« Предишна   Следваща »
Анкета
Как мислите, че трябва да се провеждат научните конференции в условията на настоящата пандемия?
EADV
  

 

© 2016 PRODERMACLUB, всички права запазени