Berlin 2023
БЪЛГАРСКИЯТ
ДЕРМАТОЛОГИЧЕН
ПОРТАЛ


 

Ситуацията в Истанбул преди конгреса на EADV е нормална

Начало » Дерматология » Ситуацията в Истанбул преди конгреса на EADV е нормална
Ситуацията в Истанбул преди конгреса на EADV е нормална
Представяме ви обръщение от председателите на 22-рия конгрес на EADV в Истанбул, по повод на размириците в Сирия, с която Турция дели обща граница:

Скъпи колеги, 
 
За да успокоим всеки колега, притеснен от трудната политическа ситуация в региона на Близкия изток, бихме искали да Ви информираме, че подготовката за 22-рия конгрес на EADV в Истанбул на 2-6 октомври, 2013 г., върви според предварителния план и очакванията са да се превърне в едно много успешно събитие.
До този момент в Истанбул нямаме проблеми, свързани със сирийската гражданска война. Разстоянието между Истанбул и сирийската граница е почти 1200 км. В момента Истанбул е тих и спокоен. През миналия уикенд в Конгресния център в Истанбул беше организиран Световен годишен конгрес по дентална медицина, на който присъстваха повече от 10 000 зъболекари.
 
Ние съчувстваме дълбоко на хората, които страдат от Сирийската гражданска война. На интернет страницата на Академията редовно ще Ви уведомяване за текущото положение.
 
Ще се радваме да Ви посрещнем в Истанбул на 2-6 октомври, 2013 г. Оставаме на Ваше разположение за всички въпроси, които имате.
 
С уважение,
 
Проф. Байкал 
Председател
22-ри конгрес на EADV

Проф. Гюрер
Почетен председател
22-ри конгрес на EADV
 
Забележка: оригиналното обръщение е на английски език. 
 
« Предишна   Следваща »
Анкета
Как мислите, че трябва да се провеждат научните конференции в условията на настоящата пандемия?
EADV
  

 

© 2016 PRODERMACLUB, всички права запазени