Big Picture Geneva
БЪЛГАРСКИЯТ
ДЕРМАТОЛОГИЧЕН
ПОРТАЛ


 

Стипендия на Американската Академия по Дерматология

Начало » Дерматология » Стипендия на Американската Академия по Дерматология
Стипендия на Американската Академия по Дерматология
Уважаеми колеги,

Имаме удоволствието да Ви съобщим, че Американската Академия по Дерматология (AAD) за поредна година ще отпусне стипендия за участие с постер на годишната среща на AAD в Денвър, Колорадо от 21 до 25 март 2014 г.
Кандидатите за стипендията трябва да са специализанти по дерматология по време на провеждането на конференцията. С приоритет ще се ползват на кандидатити, които не се посещавали издание на Годишната среща на AAD преди.
Документите за участие в стипендията трчбва да бъдат подадени онлайн на страницата на академията www.aad.org/posterscholarships най-късно до 31 юли 2013. Документи, изпратени по e-mail няма да бъдат приемани.
Най-много 2 участници от всяка страна ще имат възможност да посетят конференцията и всеки един ще има възможност да представи максимум един постер. Кандидатите трябва задължително да предоставят писмо с препоръка от международно признатото Националното дерматологично дружество (БДД - бел.ред.) (за предпочитане в PDF формат). Дружеството може да даде максимум две препоръки. Трябва да се отбележи, че препоръката не означава автоматично получаване на стипендията. Стипендии ще бъдат раздавани според качествата на кандидата и количеството на отпуснатите за програмата средства. 
За допълнителни контакти можете да се обръщате към Coura Badiane, International Affairs Specialist This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it

Успех!!! 
 
« Предишна   Следваща »
Анкета
Как мислите, че трябва да се провеждат научните конференции в условията на настоящата пандемия?
EADV
  

 

© 2016 PRODERMACLUB, всички права запазени