Big Picture Singapore
БЪЛГАРСКИЯТ
ДЕРМАТОЛОГИЧЕН
ПОРТАЛ


 

Услуга "висящ филър" - новият хит в естетичните центрове

Начало » Дерматология » Услуга "висящ филър" - новият хит в естетичните центрове

Услуга висящ филър - новият хит в естетичните центровеПрез последните дни чрез социалните мрежи, в България придоби популярност историята на италианския поет и сценарист Тонино Гуера, в която той описва на какво е станал свидетел в компанията на Фредерико Фелини и Виторио Де Сика. Гуера разкрива благотворителна практика, произлязла от Неапол в началото на миналия век, т.нар. "висящо кафе", което посетители в заведенията плащали предварително за непознати хора в неравностойно положение.

Хуманната инициатива в България явно набира сили и извън кафенетата и сладкарниците, като навлиза в центровете по естетична медицина. От българското сдружение "Козметични и естетични центрове" (КЕЦ) ни изпратиха кратко обръщение, което публикуваме по-долу:

"Хората в неравностойно положение и бездомните са с изключително влошено състояние на кожата. При тях в по-голяма степен са изразени белезите на хронична фотоувреда като дълбоки бръчки и пигментни петна. Имаме уникалното удоволствие да съобщим, че над 60 центъра, членове на сдружението вече предлагат т.нар. "висящи услуги", а още близо 100 са изразили готовност да подпомогнат уникалната хуманна кауза. Всеки клиент на естетичните центрове може да заплати услуга по избор, от която по-късно да се възползват хора в неравностойно положение. По-малко от два дни след старта на уникалната кампания вече има закупени над двадесет услуги "висящ филър", седем "висящ пачи крак" и една "висяща лазерна епилация - външни бикини и бедра".
Сега е моментът да се покажем като хуманисти. Направете го и вие!"
 
« Предишна   Следваща »
Анкета
Как мислите, че трябва да се провеждат научните конференции в условията на настоящата пандемия?
EADV
  

 

© 2016 PRODERMACLUB, всички права запазени