Big Picture Milan 2
БЪЛГАРСКИЯТ
ДЕРМАТОЛОГИЧЕН
ПОРТАЛ


 

Кожните болести започнаха да се избиват една друга

Кожните болести започнаха да се избиват една другаСпоред проучване на Amgen, резултатите от което бяха обявени преди няколко дни, генетично модифициран херпес симплекс вирус тип 1 причинява туморна регресия при болни с меланом.

Новината предизвика размирици в дерматологичния свят. След като херпесът атакува меланома, напрежението пред интегумента ескалира. Колонии от S. epidermidis са се натрупали на епидермалните бариери с искания за прекратяване на монопола на S. aureus и участие на по-висока сапрофитна квота при кожните инфекции. E. coli заяви, че напълно подкрепя протестиращите, но бе незабавно обвинена в популизъм и "задни мисли".

По-късно през деня беше получено съобщение, че витилигото е отправило расистки обиди към acanthosis nigricans. Последното е подало оплакване в централата на EADV, като през това време оттам са изчезнали две дамски чанти и кафе машина. Дерматолози изразиха опасения, че ако размириците не стихнат, може в скоро време бройката на дерматологичните диагнози да спадне под критичните 3000, което значително ще опрости и по този начин принизи ежедневната работа на кожния лекар до тази в по-ниско интелигентните специалности. От НЗОК публикуваха следния коментар за напрегнатата ситуация: мкб K60.0.

Новина от последните минути:
На ексклузивна пресконференция, меланомът обяви, че няма да се оттегли под натиска на разни срамни вирусни инфекции, като обвини херпеса, че всъщност е от тип 2 и очевидно е агент на клетъчния имунитет.
 
« Предишна   Следваща »
Анкета
Как мислите, че трябва да се провеждат научните конференции в условията на настоящата пандемия?
EADV
  

 

© 2016 PRODERMACLUB, всички права запазени