Banner Madrid
БЪЛГАРСКИЯТ
ДЕРМАТОЛОГИЧЕН
ПОРТАЛ


 

Конкурс за участие на CEEDVA school

Начало » Важни събития » Конкурс за участие на CEEDVA school
banner.jpg
Уважаеми колеги,
 
Българското Дерматологично дружество обявява конкурс за 10 специализанти-млади лекари (до 35 год.) за участие в Лятното училище на CEEDVA (Central Eastern European Dermato-venreological Associaton).

Училището ще се проведе на 11 и 12 октомври 2012 в Бургас. Участниците ще имат шанса да слушат лекции на водещи специалисти, както и да създадат контакти с млади колеги от други страни от Централна и Източна Европа. 

На участниците се осигурява безплатна регистрация за Училището, безплатно настаняване в хотел за дните 11, 12 и 13 октомври 2012 и безплатно участие в коктейла, гала-вечерята и научната програма на Националната конференция по дерматология и венерология, провеждащата се в Бургас.

Изисквания към кандидатстващите:
- Да са специализанти и/или докторанти по дерматология
- Да представят клиничен случай по време на сесията на училището на английски език в рамките на 6 мин.  
- Да изпратят следните документи на This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it до 30.08.2012
o Автобиография
o Списък на публикации и активни участия в научни форми
o Резюме (до 250 думи) на английски език за случая, който ще представят по време на Училището (Важно: Първи и представящ автор е кандидатът за стипендията)

  Краен срок за подаване на документи: 30.08.2012

  Адрес на електронна поща за изпращане на документи: This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it

 
« Предишна   Следваща »
Анкета
Как мислите, че трябва да се провеждат научните конференции в условията на настоящата пандемия?
EADV
  

 

© 2016 PRODERMACLUB, всички права запазени