Big Picture Vienna
БЪЛГАРСКИЯТ
ДЕРМАТОЛОГИЧЕН
ПОРТАЛ


 

3-та редовнa среща на Европейската академия по алергология и клинична имунология

Начало » Важни събития » 3-та редовнa среща на Европейската академия по алергология и клинична имунология
paamlogo.gif
Уважаеми колеги,
От името на EAACI и на Организационния комитет бихме искали да ви информираме за EAACI среща на тема „Педиатрия, Алергология и Астма”, PAAM 2013 - Атина, Гърция, 17-19 октомври 2013.
На тази 3-та среща на PAAM ще бъде представена програма, включваща най-съвременните познания относно детските алергии и астмата. На нея ще бъдат предложени разнообразни лекции и широк набор от интерактивни клинични и практически курсове. Отново, ще се постараем да включим съвместни сесии с ERS Pediatric Assembly и ESPGHAN. Световно известни лектори от Европа и целия свят ще засегнат най-съвременните теми в областта на астмата, ринита, хранителната алергия, кожната алергия, анафилаксията и други.
Срещата PAAM 2013 се очаква да бъде посетена от повече от 1000 европейски и международни делегати, предимно клиницисти с опит в лечението на деца с алергии и респираторни проблеми в първични, вторични и третични здравни грижи. Ще представим на нашите партньори от фармацевтичната индустрия отлична възможност да покажат и да рекламират продукти, публикации и лекции на водещи експерти, лекари и учени. 

Повече подробности за срещата, включително информация за програмата, спонсорите и изложителите ще бъдат на разположение на нашия сайт www.eaaci-paam2013.com в края на юни - началото на юли 2012.
Ще се радваме да отговорим на Вашите въпроси за срещата на PAAM на This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it

 
« Предишна   Следваща »
Анкета
Как мислите, че трябва да се провеждат научните конференции в условията на настоящата пандемия?
EADV
  

 

© 2016 PRODERMACLUB, всички права запазени