Banner Milan
БЪЛГАРСКИЯТ
ДЕРМАТОЛОГИЧЕН
ПОРТАЛ


 

Тайната на красивата кожа – без акне и петна

hydroviton_whitebg_web.jpg
Пъпките, зачервяването и болката, причинени от акне засягат около 90% от подрастващите, особено момчетата, както и жени по време на бременност и менопауза. За съжаление много козметични продукти, които третират акне, действат агресивно срещу омазняването и изсушават прекомерно кожата, което води до производство на още повече себум и до поява на нови пъпки. 

Измиващият гел за лице Hydroviton.CR® действа както срещу хиперсеборея, така и срещу хиперкератоза – две основни причини за поява на акне, комедони и други недостатъци по кожата на лицето. Гелът е предназначен да подобри външния вид не само на кожа, която е предразположена към омазняване и е покрита с лезии и зачервявания поради акне, но и към кожа, която изглежда и се чувства сива, суха, люспеста, или необичайно чувствителна.
 
trioxil_face.jpg
Това е възможно благодарение на висококачествената формула на Hydroviton.CR®, която съчетава разнообразни съставки. От една страна, измиващият гел съдържа азелаинова киселина, алфа-хидрокси и бета-хидрокси  киселини, естествени плодови киселини и други съставки, които:
- намаляват излишния себум
- премахват пъпките, причинени от акне и петната по кожата
- почистват запушените пори и намаляват размера им
- действат като естествен и здравословен пилинг
- възстановяват младежката тъкан
- борят се срещу вредните токсини

От друга страна, Hydroviton.CR® съдържа хидратиращи съставки, които поддържат естествената влажност на кожата. Така съставка, например, е захарид изомератът. В допълнение, гелът съдържа противовъзпалителни съставки за потискане на зачервяване и болка, както и съставки, които увеличават енергия на кожните клетки, като аденозин трифосфат например. Тази многостранна атака срещу хиперсебореята, хиперкератеноза и възпаления, причинени от акне, води до по-малко омазняване и зачервяване, по-малко пъпки, намаляване на болката, по-фини пори и по-гладка кожа.

Ако състоянието на акне е по-тежко, препоръчваме ви да съчетаете и с лосиона против акне Trioxil.PM®. Този продукт не само потиска действието на бактерията Propionibacterium Acnes, но също омекотява и не изсушава кожата – отново благодарение на уникалната комбинация от съставки.

Trioxil.PM® съдържа 14% bisazulene гел – най-ново съединение, разработено в борбата срещу акне. Bisazulene гел се извлича от цветовете на лайката – известна със своите успокояващи и омекотяващи свойства. Trioxil.PM® третира както бактерията Propionibacterium acnes, водеща до поява на акне, така и възпаленията, които се появяват в резултат от акнето.

Освен bisazulene гел, продуктът съдържа полезни за кожата растителни екстракти от жен шен и хамамелис с тонизиращо и стягащо действие, зародиши от пшеница и ечемик, които действат подхранващо и спомагат процеса на регенерация на кожните клетки, както и екстракт от арника със силно антисептично действие, което помага да се регулира отделянето на мазнини.

trioxil_whitebg_web.jpg
За да подсилят действието на съставките, в двата медицински продукта производителят използва миниатюрни микро сфери, наречени нанозоми, чрез които активните съставки достигат дълбоко под повърхността на кожата. Благодарение на тази революционна технология на пренасяне на съставките, продуктите от серията действат в продължение на 12 часа. Повечето потребители забелязват п

одобрение на състоянието си само след 2 седмици употреба.
Благодарение на комплекса от съставки, съчетани с иновативната технология на тяхното пренасяне, Hydroviton.CR® и Trioxil.PM® контролират производството на себум, постепенно премахват лезиите на акне, прочистват и стягат разширените пори, противопоставят се на възпалението на кожата и така възвръщат здравия цвят и вид на лицето.
 
« Предишна   Следваща »
Анкета
Как мислите, че трябва да се провеждат научните конференции в условията на настоящата пандемия?
EADV
  

 

© 2016 PRODERMACLUB, всички права запазени