Banner Milan
БЪЛГАРСКИЯТ
ДЕРМАТОЛОГИЧЕН
ПОРТАЛ


 

REVITAL TONIC

Начало » Естетична медицина » REVITAL TONIC

REVITAL TONIC

REVITAL TONIC - РЕВИТАЛИЗИРАЩ ТОНИК    

Изключителна формула, съставена от  ферментирала папая, естракт от пъпеш, липоева киселина и  N-ацетилцистеин. Това е антиоксидантна и стягаща терапия за тялото.  Приложение: девитализирана кожа, атонична кожа, стрии.



Предназначен е за специалните области на тялото като шията, горните части на ръцете, вътрешната част на бедрата и  коремната област.Това е  ревитализираща и стягаща терапия, която възстановява тонуса на кожата и нейния блясък, като създава един незабавен “копринен” ефект. СЪСТАВКИ: Ферментирала папая: Папаята принадлежи към семейството на Cricacee и е богата на витамин А, С и Е. Витамин С притежава силни антиоксидантни свойства, свързва се със свободните радикали и стимулира имунната система . Друга важна съставка  на папаята е α-токоферола (витамин Е), протектира кожата от негативното действие на околната среда . В действителност, витамин Е предпазва клетъчните мембрани от процеса на стареенето /липопероксидация/ и капилярите от увреждания. Папаята, освен това, помага на кожата да възстанови еластичността си, посредством своето мощно антиоксидантно действие и посредством антибактериалното и ексфолииращо действие на съдържащите се  в нея ензими.

Пъпеш: От момента на образуването им, свободните радикали  са активни в организма ни, но с течение на времето те стават  по-многобройни, поради нормалните ежедневни процеси, като например перспирацията на кожата,  а  също и като следствие от действието на  външни  фактори като замърсяването на околната среда, химизацията и електромагнитните вълни. Основната съставка, извлечена от  семената на пъпеша е Super Oxide Dismutase (SOD), който действа директно като антиоксидант.                                                                                                                                                                 REVITAL TONICЛипоевата  киселина: Тя е един от най-добрите антиоксиданти заради силата й да неутрализира свободните радикали във всички зони на клетките /липофилни и хидрофилни/. Това е една от основните разлики между α-липоевта киселина и другите антиоксиданти като витамин С, витамин Е и β - каротина.N-

Ацетилцистеин: Познат като NAC, това е една нетоксична субстанция с мощен антиоксидантен ефект. Структурата на молекулата му  позволява да проникне лесно през клетъчните мембрани. NAC играе ключова роля за поддържането на едно адекватно ниво  на Глутатион (GSH) в клетките, като ги предпазва  от токсичното действие на околната среда. Употреба: Видими резултати се забелязват след 4 сесии в течение на една година. Всяка сесия съдържа 5 третирания. Препоръчва се да се правят две третирания седмично. Състав: Стерилен козметичен разтвор за професионална употреба, във флакон от  10 мл.    

Съхранение: Съхранявайте продукта при температура не по-висока от 25ºС. Да не се излага на директна светлина. doc производител - виж тук 119.00 Kb

 
« Предишна   Следваща »
Анкета
Как мислите, че трябва да се провеждат научните конференции в условията на настоящата пандемия?
EADV
  

 

© 2016 PRODERMACLUB, всички права запазени