Big Picture Copenhagen
БЪЛГАРСКИЯТ
ДЕРМАТОЛОГИЧЕН
ПОРТАЛ


 

Лятна академия по практична дерматология и естетична медицина

Начало » Важни събития » Събития в България » Лятна академия по практична дерматология и естетична медицина
Лятна академия по практична дерматология и естетична медицинаСКЪПИ КОЛЕГИ И ПРИЯТЕЛИ,

Традиционната Лятна академия по практична дерматология и естетична медицина е в хода на своята подготовка. Катедрата по дерматология и алергология към Военномедицинска академия и хотел Шератон отново ще отворят врати за среща на високонаучните постижения в областта на науката и практическите умения в сферата на дерматологичната практика и естетичната медицина.

За мен е огромно удоволствие да се обърна към Вас от името на организационния комитет и да Ви поканя на новото издание - Лятна академия 2010, която ще се проведе от 2 до 6 юни.

В центъра на богатата научна програма са актуални теми от дерматологичната наука, представени от водещи български, европейки и световни специалисти, които правят чест на най-високите научни дерматологични форуми. Практическите курсове ще Ви предоставят уникална възможност да придобиете знания и умения в области от дерматологичната практика и естетична медицина. Обширна индустриална изложба, разположена в уютните зали на хотел Шератон ще Ви срещне с голям диапазон от фирми, представящи медикаменти, медицински продукти и апаратура.

За повече информация и регистрация може да посетите сайта на Лятната академия – www.summerdermatology.com

Тазгодишното издание на Лятната академия обогатява своята програма, като включва курс в областта на  пластичната хирургия в последния ден.

Очакваме Ви отново от 2 до 6 юни 2010 в София.

С уважение,
Доц. М. Кадурина
 
« Предишна   Следваща »
Анкета
Как мислите, че трябва да се провеждат научните конференции в условията на настоящата пандемия?
EADV
  

 

© 2016 PRODERMACLUB, всички права запазени