Banner Madrid
БЪЛГАРСКИЯТ
ДЕРМАТОЛОГИЧЕН
ПОРТАЛ


 

ПЕТДЕРМ вече на пазара

Начало
ПЕТДЕРМ вече на пазараФирма Knowing-Hough пуска на пазара нов хитов продукт - ПЕТДЕРМ. Разработената формула е уникална и предоставя на дерматолозите безценно и широкообхватно оръжие в борбата с редица дерматологични заболявания.

Всеки грам ПЕТДЕРМ крем/маз/разтвор/лак съдържа Betamethasone dipropionate, еквивалентен на 0.5 mg Betamethasone, 10 mg Clotrimazole, Gentamicin sulfate, еквивалентен на 1.0 mg Gentamicin, както и нови съставки 50 mg Acyclovir и 5 mg Dithranol. Допълнително в състава са вложени фотозащитна компонента с SPF 50 и вещества с емолиентно действие.

Показания за приложение на ПЕТДЕРМ са различни бактериални и микотични инфекции, херпес симплекс и херпес зостер инфекции, хронични дерматози като псориазис, питириазис рубра пиларис и лупус еритематозус, пиодерма гангренозум, еритема имагинатум, автоимунни булозни дерматози, синдром на Birt-Hogg-Dube-Hornstein-Knickenberg, синдром на Münchausen, обриви и други кожни болести.

Новият продукт може да бъде открит на пазара само на 1-ви април, след което разпространението му в търговската мрежа се преустановява.
 
« Предишна   Следваща »
Анкета
Как мислите, че трябва да се провеждат научните конференции в условията на настоящата пандемия?
EADV
  

 

© 2016 PRODERMACLUB, всички права запазени