Banner Madrid
БЪЛГАРСКИЯТ
ДЕРМАТОЛОГИЧЕН
ПОРТАЛ


 

Варненски пролетни дерматологични дни

Начало » Важни събития » Варненски пролетни дерматологични дни

Варненски пролетни дерматологични дниПрез април месец 2010-та година ще се организира четвъртото издание на научно-практическата дерматовенерологична конференция във Варна. Един от организаторите, д-р Г. Пехливанов, дм, говори пред PRODERMACLUB за предстоящото събитие:

 

Тази година ще се организира четвъртото издание на научно-практическата дерматовенерологична конференция във Варна, която преди четири години нарекохме  „Пролетни варненски дерматологични дни.” Тази конференция ние организирахме през годините с цел в началото на пролетта да направим преглед на последните новости в дерматологичната терапия, колеги дерматолози от цялата страна да споделят своя опит в лечението на някои дерматози и достиженията си в областта на естетичната медицина. Това че конференцията се прави в самото начало на годината, преди започване на активния летен сезон, ни дава основание да кажем, че конференцията „Пролетни варненски дерматологични дни” определя модата в дерматологичната терапия за годината в България. Радваме се на големия интерес от страна на фирми като всяка година присъстват повече от 40 от тях с някои от най-новите си продукти, както и с такива вече наложили се на фармацевтичния пазар. Също така голям брой около 250-300 души дерматолози, фармацевти и други специалисти посещават конференцията и обменят своя опит в една много приятна колегиална обстановка.

Тема на конференцията

Тази година темата на конференцията е „Терапия в дерматовенерологията и естетичната медицина”...

Място на провеждане

Тази година целта ни е конференцията да предложи и нещо повече от отлични условия и добър колегиален климат. Една конференция, която не внася новости какво в местоположението си, така и в програмата си, постепенно е обречена на изчерпване. В тази връзка конференцията тази година ще бъде проведена в комплекса „Слънчев ден”, който се състои основно от хотелите Палас и Марина, добре известни хотели, в отлично състояние и предлагащи отлични условия. Считаме това за новост в положителна посока.

Продължителност на конференцията

Различно от обикновено ще е и времетраенето на конференцията. Тя ще се проведе от 8-ми до 10-ти април. Пристигането е на 8-ми април (четвъртък). След настаняване в следобедните часове, вечерта колегите и присъстващите на конференцията ще могат да се подготвят за „welcome парти”, което ще представлява откриване на конференцията. Следващите два дни, 9-ти и 10-ти, ще бъдат два пълни конферентни дни изцяло посветени на лекции, семинари, workshop-ове и разбира се постоянното изложение на фирмите.

Социална програма и настаняване


Всяка от тези три вечери ще има богата музикална и вариететна програма, което вече е в стила на нашата конференция и една хубава положителна и утвърдена традиция. Тези вечери няма да се заплащат допълнително от гостите, а включени са в цената на пребиваването на конференцията. Вечèрите се заплащат отделно от тези, които не ползват услугите на хотела.

(Условията за престой в хотел Марина при пълен пансион може да видите doc тук 29.00 Kb).

Организационният комитет тази година реши, че от такса участие се освобождават колеги пенсионери, както и борда на Българското дермагологично дружество, за което информирахме колегите и чл. кор. проф. Цанков като негов председател.

Линк към официалния сайт на конференцията:
http://www.varnaderma.com/

 
« Предишна   Следваща »
Анкета
Как мислите, че трябва да се провеждат научните конференции в условията на настоящата пандемия?
EADV
  

 

© 2016 PRODERMACLUB, всички права запазени