Berlin 2023
БЪЛГАРСКИЯТ
ДЕРМАТОЛОГИЧЕН
ПОРТАЛ


 

XVIII Софийски ноемврийски дерматологични дни

Начало » Важни събития » Събития в България » XVIII Софийски ноемврийски дерматологични дни
Чуждестранните лектори на Софийски ноемврийски дерматологични дниУважаеми колеги,

Между 30 октомври и 1 ноември тази година в хотел Кемпински Зографски в София ще се проведат XVIII Софийски ноемврийски дерматологични дни "Професор д-р Асен Дурмишев" - "Рядко наблюдавани клинични случаи".

Като чуждестранни гост лектори се очакват проф. Луи Дюбертре от Франция, проф. Гюнтер Бург от Швейцария и проф. Клаус Фриц от Германия.

Официалната програма на конференцията може да намерите тук.

Чуждестранните лектори на Софийски ноемврийски дерматологични дни

Луи Дюбертре е роден през 1943 г. в северна Франция и е професор от 1982 г. Завежда отделението по дерматология в университетска болница Saint-Louis в Париж. Има интереси в разнообразни области на дерматологията- хронични възпалителни кожни болести, фармакология, кожни тумори, фотодерматология и др. Има над 400 публикации в международни журнали, участва в редица организации

Чуждестранните лектори на Софийски ноемврийски дерматологични дниПроф. Гюнтер Бург е роден пре 1941 г. От 2000 до 2004 г. е декан на Медицинския факултет в Цюрих, от 2006-та е президент на Международната общност по дерматопатология (ICDP). Има научен принос в общата дерматология, специалист по тумори на кожата.

 

Чуждестранните лектори на Софийски ноемврийски дерматологични дниПроф. Клаус Фриц е вицепрезидент на Европейското дружество по лазерна дерматология. Главен секретар на Немската дерматологична асоциация, международно признат специалист по лазерна терапия на кожните болести.

 
« Предишна   Следваща »
Анкета
Как мислите, че трябва да се провеждат научните конференции в условията на настоящата пандемия?
EADV
  

 

© 2016 PRODERMACLUB, всички права запазени