Berlin 2023
БЪЛГАРСКИЯТ
ДЕРМАТОЛОГИЧЕН
ПОРТАЛ


 

Новини

Начало
 Дата: 2023-10-27
Програма и инструкции за презентиращите
Уважаеми колеги,

В случай, че имате презентация на клиничен случай в рамките на Х конгрес на БДД искаме да Ви напомним, че времето за представяне на клинични случаи е 6 минути. Моля, представете на техническите отговорници в залата презентацията на флаш диск. Приемат се презентации във формат PowerPoint, формат 16:9, версия от 2010 и след това.
По време на презентациите ще има таймер екран, както и предупредителен сигнал 1 минута преди края на времето за презентацията. Молим всички презентиращи да спазват програмата на конгреса и отредените времена.
Тук можете да намерите pdf Финалната програма 521.40 Kb на събитието. 
коментари: (0)
 Дата: 2023-10-27
Общо събрание на БДД и плащане на членски внос
Уважаеми колеги,

УС на Българското Дерматологично дружество свиква Oбщо събрание на 4.11.2023 от 17:00 ч. в хотел Балкан Палас, София при дневен ред:
1. Отчет на дейността на УС на БДД от председателя
2. Финансов Отчет на касиера на БДД
3. Отчет на контролна комисия
4. Избор на УС и председател на сдружението
5. Други

За да участвате в ОС на БДД е нужно да сте член на Дружеството. Членове на БДД могат да бъдат дееспособни физически лица – лекари – дерматолози , които приемат целите и устава на БДД и плащат определения членски внос.

Може да заплатите членския внос към БДД по време на конгреса, до събота (4/11/2023) 13:00 часа.
С оглед на избягване струпването на хора, предлагаме да заплатите членския си внос предварително по електронен път през сайта на БДД (https://bg-derm.org/become-a-member/) или по банков път на сметката на БДД:

Българско Дерматологично Дружество
Първа Инвестиционна Банка
BIC/SWIFT: FINVBGSF
IBAN: BG49FINV91501000227160

като в основането посочите Вашето име и причината за плащането: “членски внос 2023 г.”

коментари: (0)
 Дата: 2023-10-25
Време за отчет...

По време на Х конгрес на БДД след 2 седмици ще се проведе Общо събрание на Дружеството с отчет и избор на нов Управителен съвет (УС) и нов председател. Последното бе преди 9 години. Тогава 152 колеги ми се довериха да ги представлявам в УС. Мога само да се надявам, че съм оправдал очакванията на повечето от тях. На всички обаче смятам, че дължа отчет за работата си, защото вярвам, че въпреки че УС е колективен орган, всеки негов член има и персонална отговорност.

Без да искам да звучи в тона на предизборния патос в момента, мога да твърдя, че съм се старал да следвам определени принципи в работата си. Казвам каквото мисля, пазя съвестта си чиста и не държа всички да ме харесват. Всички позиции, които съм защитавал са били принципни. Не мога да кажа, че за тези 9 години всичко в борда е било „цветя и рози“. Имало е много караници, скандали, противоречия и противопоставяния, имало е и хубави моменти, свърши се и доста работа..., но и доста работа не се свърши...


коментари: (0)
 Дата: 2023-09-28
ХХІV Научно – практическа конференция по Дерматовенерология- ТРЯВНА
УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ,

Приемете любезната ни покана за участие в редовната годишна сбирка на Плевенския клон на Българското Дерматологично Дружество. Тя ще се състои на 30 ноември - 03 Декември 2023 г. в гр. Трявна, х-л “Калина Палас”, заедно с традиционната за нас ХХІV-ра Научно – практическа конференция по Дерматовенерология .
Молим, в срок до 01.11.2022 г. да заявите Вашето участие на тел. +359 899196405 – Полина Илиева, както и на e-mail: polina@brandea-bulgaria.com
коментари: (0)
 Дата: 2023-09-28
Втори конгрес по естетична дерматология
Уважаеми колеги и партньори,

От името на Управителния съвет на Българска асоциация на естетичните дерматолози (БАЕД) се обръщаме към вас с покана.

Асоциацията организира своя Втори конгрес по естетична дерматология с международно участие през есента на 2023 г., който ще се състои в рамките на два дни / 30 септември и 01 октомври / в София Хотел Балкан, зала Средец и зала Сердика.

Във второто научно събитие в сферата на естетичната дерматология в България, организирано от БАЕД, ще бъде представена богата и съвременна научна програма от български и международни, утвърдени в специалността лектори, с която може да се запознаете в допълнителната информация.
коментари: (0)
първа предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 следваща последна
 
Анкета
Как мислите, че трябва да се провеждат научните конференции в условията на настоящата пандемия?
EADV
  

 

© 2016 PRODERMACLUB, всички права запазени