Big Picture Milan 2
БЪЛГАРСКИЯТ
ДЕРМАТОЛОГИЧЕН
ПОРТАЛ


 

Нов представител на България в борда на ЕАДВ

Начало » Дерматология » Нов представител на България в борда на ЕАДВ

valencia20152.jpg
 
Уважаеми колеги и приятели,

Изключително съм щастлив да Ви съобщя, че благодарение на Вашето активно участие в изборите за представителство в борда на ЕАДВ, от 24 април 2024 г. аз ще бъда втория представител на страната ни в борда на Европейската академия.

На първо място искам да благодаря на всички, които ми се довериха и подкрепиха моята кандидатура. Приемам това като голяма отговорност и ще направя всичко по силите си да не Ви разочаровам.

Също така искам да благодаря на всички, които нямаха възможност да гласуват, но ми се обадиха, за да изразят своята подкрепа. Вашето отношение и загриженост ме трогнаха. Оценявам го!

Благодарност изказвам и на всички, които не видяха в мен своя кандидат, но все пак гласуваха. Предполагам, че това е кампанията с най-голяма изборна активност досега и много ми се иска това да остане така и занапред. За да бъдем част от голямото семейство на европейската дерматология трябва да заявим своето присъствие и това е един от начините.

Искам да споделя и няколко извода, които си направих по време на тази кампания:

Впечатление направи процедурата по гласуване – този вариант за гласуване по интернет беше изключително лесен, бърз и удобен. Критериите за това кой може да се кандидатира и кой има право на вот също бяха ясни и предварително обявени. Накара ме да си мечтая и тук да видим такъв цивилизован процес за избор на УС на БДД. За да бъда позитивен ще кажа само, че така можем да избегнем хаоса и предпоставките за манипулации на вота. Има начини как това да се случи и тук.

Също така се надявам, на следващите избори за представител в борда на ЕАДВ догодина, да има кандидати с идеи и концепции за работа и за развитие. По-важно дори от крайния резултат е това да има реално съревнование, да има спортменска битка, да се сблъскват позиции и визии, а не аргументи „ad hominem”.

Позицията, която ми отредихте със своя глас, ще ми даде възможност да бъда гласът на ЕАДВ сред българските дерматолози, но най-вече да бъда гласът на българските дерматолози в ЕАДВ. Ще направя всичко възможно да подсигуря тази линия за комуникация. Изпращайте ми Вашите въпроси, оплаквания и препоръки и аз ще се постарая да стигнат там, където трябва.

Накрая искам да споделя с Вас колко горд се почувствах, когато видях какъв пезпрецедентен интерес предизвикаха тези избори. Усещането беше като при пробуждане. Така се чувствах, когато преди 9 години организирахме първата „Голяма българска снимка на Продермаклуб“ във Валенсия. Горд от това, че съм част от голямото семейство на българската дерматология, част от още по-голямото семейство на Европейската дерматология.

Благодаря Ви още веднъж!

Доц. Иван Богданов
 
Следваща »
Анкета
Как мислите, че трябва да се провеждат научните конференции в условията на настоящата пандемия?
EADV
  

 

© 2016 PRODERMACLUB, всички права запазени