Berlin 2023
БЪЛГАРСКИЯТ
ДЕРМАТОЛОГИЧЕН
ПОРТАЛ


 

CeraVe: водещата дермокозметична марка от САЩ вече и в България

Начало » Дерматология » CeraVe: водещата дермокозметична марка от САЩ вече и в България
CeraVeCeraVe е разработена от група дерматолози преди малко повече от 10 години. Мисията на марката е да осигурява достъпна грижа за кожата с продукти, съдържащи 3 есенциални серамида (1, 3 и 6-II), които да възстановяват естествената ѝ защитна бариера. Формулите на продуктите се отличават и с иновативната технология за поетапно доставяне на активните съставки (технология MVE - MultiVesicular Emulsion Technology), която не само доставя серамидите и компоненти, но и осигурява продължително хидратиране на кожата през целия ден. 

CeraVe предлага основна гама продукти, които да следват препоръките на дерматолозите за хигиена и хидратиране на кожата, с елегантни текстури, приятни за използване. Не случайно CeraVe се превръща в култова марка за потребителите, както и марка №1* в грижта за тялото, препоръчвана от дерматолозите в САЩ.

През 2017 година във Франция стартира производството на европейската линия продукти. България е сред първите 12 европейски държави, в които CeraVe се лансира, едновременно с Франция, Германия, Испания, Русия, Белгия, Полша и др.

Повече информация за продуктите CeraVe може да намерите на www.cerave.bg, както и от медицинския екип на марката. Нашият екип очаква с нетърпение Вашата обратна връзка и личен опит с продуктите на CeraVe.

Благодарим Ви за сътрудничеството.

Екипът на CeraVe
Дивизия „Активна козметика“, Лореал България и Стинг АД

CeraVe
 
*ИЗТОЧНИК: ProVoice (част от IMS Health),
период на проучването – 12 месеца: от 01.01.2017 до 31.12.2017 г.,
продуктът е най-често препоръчваният хидратант, 1421 дерматолози.

 
« Предишна   Следваща »
Анкета
Как мислите, че трябва да се провеждат научните конференции в условията на настоящата пандемия?
EADV
  

 

© 2016 PRODERMACLUB, всички права запазени