Berlin 2023
БЪЛГАРСКИЯТ
ДЕРМАТОЛОГИЧЕН
ПОРТАЛ


 

Мастърклас 2017 - Какво да очакваме?

Начало » Важни събития » Мастърклас 2017 - Какво да очакваме?
Мастърклас 2017 - Какво да очакваме?
Уважаеми колеги,

Наближава времето за провеждането на дългоочакваният мастерклас на тема “Лазерни и енергийно базирани устройства в дерматологичната практика”, организиран от Българското дерматологично дружество съвместно с European Society for Lasers and Energy Based Devices (ELSD, www.esld.eu), който ще се проведе на 9-10 юни 2017 в КОНГРЕСЕН ЦЕНТЪР "РЕЙНБОУ ПЛАЗА", София. 
В научната програма ще вземат участие изтъкнати специалисти в областта на лазерната терапия от цял свят, като между тях са и настоящи и бивши членове на борда на нашите партньори от ESLD: А. Badawi (Канада), K. Fritz (Германия), F. Al-Niaimi (Великобритания), P. Boixeda (Испания), C. Salavastru (Румъния), P. Bonan (Италия). Темите на лекциите покриват голям спектър от проблеми свързани с използването на лазери и енергийно базирани устройства като превенция на стареенето, страничните реакции от използването им, лечение на хиперпигментации, практически съвети за безопасност, лечение на белези, възможности при използването на съдовите лазери, нехирургично лечение на немалономни кожни тумори. 
Ще имате възможност да чуете лекции и от представители на Българската дерматологична школа, авторитети в областта на дерматологията и лазерната терапия като: Н. Цанков, О. Съботинов, Ю. Пенев, М. Кадурина, Ж. Казанджиева, Е. Христозов, E. Христакиева, Р. Янкова.  
Организационният комитет на събитието е предвидило и интересна социална програма, за да бъде участието Ви освен полезно и приятно.
Можете да се запознаете с финалната програма в приложеният файл.

Очакваме ви!
 
 
« Предишна   Следваща »
Анкета
Как мислите, че трябва да се провеждат научните конференции в условията на настоящата пандемия?
EADV
  

 

© 2016 PRODERMACLUB, всички права запазени