Big Picture Singapore
БЪЛГАРСКИЯТ
ДЕРМАТОЛОГИЧЕН
ПОРТАЛ


 

Веселин Марешки отваря клиника за естетична дерматология

Начало » Дерматология » Веселин Марешки отваря клиника за естетична дерматология
Веселин Марешки отваря клиника за естетична дерматология
(снимка: фейсбук)
Депутатът Веселин Марешки обяви, че има намерение да отвори клиника по естетична медицина. "Това е един сектор от здравеопазването, който има нужда от реформиране. Цените, на които се предлагат естетичните процедури, са плод на картелно споразумение между представителите на статуквото. Аз искам българският народ да е здрав, затова предлагам евтини лекарства, но освен това искам да е и красив, затова ще предлагам и евтин ботокс." На въпросът как точно ще формира цените на услугите, които се очаква да бъдат поне с 50% по-ниски от тези, предлагани в момента, варненският бизнесмен отговори: "Ботокса си го произвеждам сам. Имам едни бомбирали консерви с бамя, които са ми залежали. Преди 5 години имаше няколко случая на отравяне с тях, но така и не ми даде сърце да ги изхвърля. Сигурен бях, че ще им намеря приложение. Аз и преди съм казвал: с каквото се захвана винаги е успешно. Имам вече няколко доволни пациенти. Вече цели две седмици усмивката не слиза от лицата им. Много е важно точно в кои мускули се правят инжекциите."
 
На въпросът къде точно ще се намира новата клиника, г-н Марешки отговори: "Амииии аз сега местя бизнеса в София. Отпуснали са ми някакви служебни помещения в сградата на НС. В парламентарната група на ПП "Воля" така или иначе сме все роднини, каквото имаме да обсъждаме си го обсъждаме вкъщи, та ми артисаха, а местоположението е отлично. Пък и помислете колко полезно би било, ако такава дейност се развива на територията на Народното събрание - това би повишило най-малко със 70% времето, което депутатите прекарват в парламента." На въпросът дали г-н Марешки очаква неговите нови колеги да се превърнат и в негови клиенти, той отговори категорично: "Разбира се! Те и сега голяма част са ми клиенти. Най-евтината Виагра е в моите аптеки. Предвидил съм специални примоции за тези народни представители, които ще бъдат депутати за първи път. За тях ще предлагаме увеличаване не само на устните, но и на самата уста. Депутати със стаж в парламента са ми споделяли, колко трудно им е било в началото да налапват цели депутатските кюфтета - знаете, че те са най-големи от всички депутатски кюфтета в ЕС. Нашите депутати нямат навика да дъвчат, те предимно поглъщат и докато се разшири достатъчно отвора, често те страдат от недохранване. Сега колегите ще могат да се захранват пълноценно още от първия ден."
 
Честният варненски бизнесмен обяви и своите планове за навлизане и в домейна на пластичната хирургия: "Имам планове и да поставям гръдни импланти. Така вече никой няма да си позволява да обвинява българските депутати в тесногръдие. А и това е, струва ми се, единственият начин да излезем с едни гърди пред румънците" 
 
« Предишна   Следваща »
Анкета
Как мислите, че трябва да се провеждат научните конференции в условията на настоящата пандемия?
EADV
  

 

© 2016 PRODERMACLUB, всички права запазени