Big Picture Valencia 2015
БЪЛГАРСКИЯТ
ДЕРМАТОЛОГИЧЕН
ПОРТАЛ


 

Стипендии на Американската академия по дерматология

Начало » Важни събития » Стипендии на Американската академия по дерматология
Стипендии на Американската академия по дерматология
Скъпи колеги,
 
От името на World Congress Fund Review Task Force на Американската академия по дерматология (AAD), за нас е удоволствие да ви поканим да участвате в 2016 Strauss & Katz World Congress Fund Scholarship или бившата постер стипендия на AAD (AAD Poster Exhibit Scholarship).
 
Тази стипендия се предлага на дерматолози от развиващите се страни (Да! България е в този списък!!!), които получават $2,000 USD, които да помогнат в разноските по пътуване и настаняване, регистрационна такса за Американската академия, един безплатен курс по избор, и покана за официална вечеря с водещи фигури в AAD. Избраните абстракти за постери също ще бъдат показани на постер сесията и ще бъдат публикувани в World Congress Fund Poster Abstract Book. Близо 400 такива стипендии са раздадени от 2006 досега на дерматолози от 48 страни.
 
Кандидатите ще бъдат селектирани на основата на качеството на абстрактите и трябва да имат поне 3 години до свършване на специализацията си по време на провеждане на академията (март 2016). Предимство ще бъде дадено на кандидати, които никога не са посещавали Американската академия през 4-8 март, 2016, Washington, D.C.
 
Своите кандидатури можете да подадете на: 

Крайният срок за подаване на кандидатури е 31 юли 2015.
 
Най-много 2 кандидатури от всяка държава ще бъдат разгледани. Всеки кандидат мове да подаде само един абстракт. За кандидатстване е необходимо кандидатите да представят официални и лично подписани препоръчителни писма, за предпочитане в PDF формат единствено на предоставения линк на страницата на AAD. Имейли няма да бъдат приемани. Писмата трябва да бъдат от името и подписани от председателя на Българското дерматологично дружество. Дружеството има право на най-много 2 препоръки, които не гарантират получаването на стипендията. 
Кандидатите ще бъдат потърсени през август, за да им бъде съобщен резултата. За контакт и информация можете да се свържете с Jaime Campbell-Kraus на This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it  

 
« Предишна   Следваща »
Анкета
Как мислите, че трябва да се провеждат научните конференции в условията на настоящата пандемия?
EADV
  

 

© 2016 PRODERMACLUB, всички права запазени