Big Picture Vienna
БЪЛГАРСКИЯТ
ДЕРМАТОЛОГИЧЕН
ПОРТАЛ


 

Специална покана за официалното откриване на 23 Конгрес на EADV в Амстердам

Начало » Важни събития » Събития в чужбина » Специална покана за официалното откриване на 23 Конгрес на EADV в Амстердам
Специална покана за официалното откриване на 23 Конгрес на EADV в Амстердам
Скъпи колеги,
 
EADV Ви отправя специална покана да посетите официалното откриване на конгреса на 8-ми октомври в Амстердам. Този път церемонията по откриването ще бъде много различна. В програмата ще има две специални изненади:
Андре Кейперст – холандски лекар и астронавт. 
Не изпускайте уникалната възможност да чуете лекцията на д-р Кейперст за престоя му в космоса и гледката към земята! Той е първият холандец с две мисии в космоса, като общо е прекарал 204 дни в космическото пространство.  По време на своите 6 месеца извън нашата планета, той е не само лекар, учен и инженер, но също и посланик и защитник на редица каузи. 
Building Bridges: 
Следвайки темата “building bridges” ние представяме няколко участници от Амстердам. Те ще организират посещения на музеи, мостове, канали… Така може да станете част от холандската култура и културно наследство. Сред забележителностите ще откриете музея на Ван Гог, мулажите, бирата Хайнекен, разходки с лодка по каналите, пътешествия с велосипеди, специалните сирена като рейпенаер, семейната компания за диаманти „Гасан”, играчките „Лего” и много други изненади.
Кога и къде?
Програмата започва в 18ч в аудиторията на Amsterdam RAI.
Очакваме Ви!
Bibi van Montfrans & Martino Neumann - EADV представители за Холандия

 
« Предишна   Следваща »
Анкета
Как мислите, че трябва да се провеждат научните конференции в условията на настоящата пандемия?
EADV
  

 

© 2016 PRODERMACLUB, всички права запазени