Big Picture Athens 2016
БЪЛГАРСКИЯТ
ДЕРМАТОЛОГИЧЕН
ПОРТАЛ


 

Проучване за използването на дерматоскопията в Европа

Начало » Дерматология » Проучване за използването на дерматоскопията в Европа
Проучване за използването на дерматоскопията в ЕвропаУважаеми колеги,

Международната организация по дерматоскопия (International Dermoscopy Society), с подкрепата на проекта “Euromelanoma”, стартира във всички Европейски страни провеждането на ПРОУЧВАНЕ относно използването на дерматоскопията в дерматологичната практика.
Проучването ще помогне да се определи отношението към метода, необходимостта и начините за обучение, препятствията и възможностите за приложението на дерматоскопията за диагностика на кожните заболявания и ранното откриване на кожния карцином.
 
В България, проучването се извършва с подкрепата на Българското дерматологично дружество.

През последните години, дерматоскопията все повече навлиза в практиката на българските дерматолози. Затова тяхното мнение би било особено полезно за целите на проучването.

Всеки български дерматолог, проявяващ интерес към проучването и желаещ да сподели своето отношение към използването на дерматоскопията, може да го направи чрез попълване на интернет АНКЕТА. За получаване на адреса на анкетата, моля изпратете електронна поща на адрес This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it
В проучването може да участва всеки дерматолог, независимо дали има опит и използва или не дерматоскопията. Участието е анонимно и отнема не повече от 5 минути. Анкетата е достъпна от всеки компютър, свързан с интернет. Препоръчва се попълване и изпращане само на една анкета.

Анкетата ще бъде активна до 30 ноември 2014 г.
 
На попълнилите анкетата се предоставя възможност да участват в лотария за спечелване на дерматоскоп DermLite или безплатна регистрация за IV-ия Световен конгрес по дерматоскопия, който ще се проведе от 16 до 18 април 2015 год в гр. Виена.

С уважение,

Проф. д-р Христо Добрев, дм
(Национален координатор)
 
« Предишна   Следваща »
Анкета
Как мислите, че трябва да се провеждат научните конференции в условията на настоящата пандемия?
EADV
  

 

© 2016 PRODERMACLUB, всички права запазени