Big Picture Copenhagen
БЪЛГАРСКИЯТ
ДЕРМАТОЛОГИЧЕН
ПОРТАЛ


 

Често задавани въпроси

Нов краен срок за резюметата за Белград

Нов краен срок за резюметата за Белград

Уважаеми колеги,

Наближава пролетният симпозиум на EADV в една от най-красивите балкански столици - Белград (22-25 май 2014). Само на 500 км от София ще се събере елитът на европейската дерматология, а организационният комитет обещава една изключително богата и интересна програма. 

За тези, които все още не са изпратили резюмета за участие с постер или съобщение имаме удоволствието да съобщим, че срокът за подаване е удължен до 17 януари. Участието в пролетните симпозиуми на EADV е една изключителна възможност, която не бива да се пропуска, също както не бива да се пропуска възможността да бъде посетен прекрасният Белград през пролетта. Желаем Ви успех!

Резюметата можете да подадете тук:

http://www.eadvbelgrade2014.org/scientific-information/call-for-abstracts/

 

Първи регионален конгрес по реконструктивна дерматология в Будва

Първи регионален конгрес по реконструктивна дерматология в Будва
Скъпи приятели,

За мен е удоволствие да ви поканим на първия регионален конгрес по корективна дерматология на 21 век , който ще се проведе в хотел Сплендид в Будва , 19-22 юни 2014 . година.

Будва , град с хилядолетна история , столицата на черногорския туризъм , градът на прогрес и развитие, ще бъде нашият град -домакин. Splendid , Черна гора най-престижния хотел и хотел с международно признание ще бъде нашият конгресен хотел. Надяваме се, че ще прекарате чудесно време на бройните лекции , в  този чудесен хотел.

Както очаквахме , нашия Научнен комитет е работил неуморно, за да предостави цялата научна и образователна програма на най-високо качество . Чрез научната програма ще се опита да се доближи до най-новите разработки в областта на реконструктивната дерматология . Разнообразие от семинари , симпозиуми , лекции и кръгли маси са гаранция , че ще успеем . За нас конгреса не са само лекциите, но и безброй възможности за обсъждане и задаване въпроси за това което ще чуете , създаване на нови контакти и нови знания .

Целта на конгреса е да ви вдъхнови и да ви помогне да вдъхновите колегите си, заедно за подобряване на познанията ни в полза на нашите пациенти . Надявам се, че ще се възползвате от тази уникална възможност да получите знания от най-добрите експерти и да поглънете по-малко от средиземноморското слънце и свежест.

Др Предраг Штилет

Президент на конгреса
 
 
Първи регионален конгрес по реконструктивна дерматология в Будва
 
 

Курс по педиатрична дерматология

arcachon.gif
Уважаеми колеги,
 
Европейската академия по дерматология и венерология (EADV) ви кани на ежегодния курс по детска дерматология в крайбрежния курорт Аркашон, Франция. Традицията датира от преди повече от 35 години, започната от Profs Marc Larrègue и Jean Malevilleю. В основата на целевата аудитория са специализанти и специалисти по дерматология и педиатрия, които имат интерес към следдипломно обучение в областта на педиатричната дерматология.
повече информация »
 

Последно повикване - курс по дерматохирургия на EADV

Последно повикване - курс по дерматохирургия на EADV
Уважаеми колеги,

  Предлагаме на вашето внимание информация за свободни места в организирания от EADV фостеринг курс по дерматохирургия - основно и средно ниво, който ще се проведе в Брюксел на 22 и 23 ноември 2013. Курсът ще бъде председателстван от Dr. George Reuter и Dr. Monika Gniadecka.   
Срокът за кандидатстване е 15 октомври 2013.
Таксата за участие в курса е 250 евро за членове на EADV и 400 евро за всички останали. В цената, освен лекционния курс, са включени сертификат за присъствие, безплатни материали за курса, кетъринг и вечеря. Предоставят се и CME кредити. 
Необходимите за кандидатстване документи са: Попълнена форма за кандидатстване (виж тук) и кратко описание на опита на кандидата в областта на дерматохирургията. 
 

Краен срок за записване на организирано посещение на конгреса в Истанбул

istanbul.jpg

Уважаеми колеги,

Записвания за организираното посещение на 22-рия Конгрес на Европейската академия по дерматология и венерология (EADV) в Истанбул в първата седмица на октомври могат да бъдат направени най-късно до 16 септември. Информация за организацията и контакти на организаторите можете да намерите в допълнителната информация.

повече информация »
 
Резултати 46 - 54 от 88
Анкета
Как мислите, че трябва да се провеждат научните конференции в условията на настоящата пандемия?
EADV
  

 

© 2016 PRODERMACLUB, всички права запазени