Big Picture Geneva
БЪЛГАРСКИЯТ
ДЕРМАТОЛОГИЧЕН
ПОРТАЛ


 

Често задавани въпроси

Ранна регистрация за пролетния симпозиум на EADV във Валенсия

Ранна регистрация за пролетния симпозиум на EADV във ВаленсияУважаеми колеги,

Напомняме ви, че на 3-ти декември изтича срокът за ранна регистрация за 12-тия Пролетен симпозиум на Европейската академия по дерматология и венерология (EADV). До тази дата се заплаща регистрационна такса от 300 евро (за членове на EADV), а след нея сумата нараства на 450 евро.

Повече информация на официалната страница на конференцията:
http://www.eadvvalencia2015.org/registration/registration-fees-deadlines/

 

IV международна лятна академия по практическа дерматология в Мюнхен

IV международна лятна академия по практическа дерматология в Мюнхен
Уважаеми колеги,

От името на организационния комитет на IV международна лятна академия по практическа дерматология, имаме удоволствието да ви поканим в Мюнхен, Германия от 28 юли до 1 август 2015 на поредното издание на академията с официален език - английски. В рамките на Академията на 29 юли 2015 ще се проведе и заседание на Българо-немското Дерматологично Дружество под ръководството на председателя на дружеството - Проф. Евгения Христакиева. Програмата на лятната академия можете да намерите ТУК
 

Специална покана за официалното откриване на 23 Конгрес на EADV в Амстердам

Специална покана за официалното откриване на 23 Конгрес на EADV в Амстердам
Скъпи колеги,
 
EADV Ви отправя специална покана да посетите официалното откриване на конгреса на 8-ми октомври в Амстердам. Този път церемонията по откриването ще бъде много различна. В програмата ще има две специални изненади:
Андре Кейперст – холандски лекар и астронавт. 
Не изпускайте уникалната възможност да чуете лекцията на д-р Кейперст за престоя му в космоса и гледката към земята! Той е първият холандец с две мисии в космоса, като общо е прекарал 204 дни в космическото пространство.  По време на своите 6 месеца извън нашата планета, той е не само лекар, учен и инженер, но също и посланик и защитник на редица каузи. 
Building Bridges: 
Следвайки темата “building bridges” ние представяме няколко участници от Амстердам. Те ще организират посещения на музеи, мостове, канали… Така може да станете част от холандската култура и културно наследство. Сред забележителностите ще откриете музея на Ван Гог, мулажите, бирата Хайнекен, разходки с лодка по каналите, пътешествия с велосипеди, специалните сирена като рейпенаер, семейната компания за диаманти „Гасан”, играчките „Лего” и много други изненади.
Кога и къде?
Програмата започва в 18ч в аудиторията на Amsterdam RAI.
Очакваме Ви!
Bibi van Montfrans & Martino Neumann - EADV представители за Холандия

 

Една седмица до края на ранната регистрация за конгреса в Амстердам

Една седмица до края на ранната регистрация за конгреса в АмстердамУважаеми колеги,

Напомняме ви, че до 15-ти септември можете да се запишете за участие в 23-ти конгрес на EADV с такса за ранна регистрация. След тази дата влизат в сила по-високи цени за регистрация "на място".

Повече информация на сайта на конгреса:
http://www.eadvamsterdam2014.org/registration/

 

Последен влак за пътниците за Белград

Последен влак за пътниците за Белград

Уважаеми колеги,

Припомняме ви, че 7-ми май е последният ден, в който можете да се възползвате от онлайн регистрацията за 11-тия Пролетен симпозиум на Европейската академия по дерматология и венерология (EADV), като така ще избегнете дългите опашки пред регистрационните бюра и ще можете да използвате времето за по-пълноценни занимания, свързани с местните гозби и напитки.

Регистрацията става тук:

 

 
Резултати 37 - 45 от 88
Анкета
Как мислите, че трябва да се провеждат научните конференции в условията на настоящата пандемия?
EADV
  

 

© 2016 PRODERMACLUB, всички права запазени