Berlin 2023
БЪЛГАРСКИЯТ
ДЕРМАТОЛОГИЧЕН
ПОРТАЛ


 

Често задавани въпроси

Евромеланома 2016

Евромеланома 2016
На 13 май 2016 г., за единадесета поредна година Българско дерматологично дружество, в партньорство с Европейската академия по дерматология и венерология, организира национална кампания за превенция на рака на кожата.

В списъците са посочени имена, адреси, телефони и приемно време в рамките на кампанията. Съветваме ви да се свържете с избрания от вас център предварително, за да сте сигурни, че желания от вас преглед ще бъде осъществен.

Кампанията е насочена само към образувания на кожата подозрителни за кожен рак. Безплатно няма да бъдат консултирани пациенти с други кожни заболявания.

Тук можете да намерите актуален списък на участниците в кампанията. 
 

Kурс на тема „Дерматоскопия – приложение в дерматологичната практика“

Kурс на тема „Дерматоскопия – приложение в дерматологичната практика“
BIODERMA организира безплатен курс на тема „Дерматоскопия – приложение в дерматологичната практика“ с лектор д-р Иван Ботев, гл. асистент в КДВ към Медицински университет- гр. София.
Курсът ще се проведе в гр. София на 10 май от 15 ч. до 18.30 ч. на 10 май в гр. София, от 15 ч. до 18.30 ч., в хотел "ВЕГА София", конферентна зала "Триадица", етаж L и ще включва две части с кратка кафе пауза. Първата част е свързана с общи положения, оборудване и основни дерматоскопски структури, а втората част ще покрие темите: дерматоскопска картина на често срещани тумори, алгоритми и скали за дерматоскопска диагноза, както и други приложения на дерматоскопията.
Можете да се запишете, като попълните кратката форма за регистрация тук .

 

Предварителна програма на Мастър клас 2016

Предварителна програма на Мастър клас 2016
Уважаеми колеги,

Имаме удоволствието да представим на вашето внимание предварителната програма на Мастър класа по педиатрична дерматология, който ще се проведе на 3 и 4 юни 2016 г. в Rainbow Plaza, София. В програмата ще вземат участие специалисти от страната и чужбина като освен познатите вече на българската аудитория Проф. Лоти и Д-р Лалас ще имаме възможността да чуем лекциите на някои от най-известните учени в областта на дерматологията като Проф. К. Лабрез - откривателката на бета-блокерите за лечение на хемангиоми в детска възраст, която идва по покана на ф-ма Пиер Фабр и Проф. А. Воленберг - един от най-изтъкнатите специалисти в областта на атопичния дерматит, който идва по покана на ф-ма Биодерма. 
 
 
повече информация »
 

Настаняване за Мастър клас 2016

Настаняване за Мастер клас 2016
Уважаеми колеги,

Имаме удоволствието да ви съобщим, че хотел Park Inn (Radisson), който се намира в непосредствена близост до мястото на провеждане на Матсър класа по педиатрична дерматология в Рейнбоу Плаза на 3 и 4 юни 2016 г. предлага преференциални цени за участници в конференцията. Цената на вечер на стая за единично настаняване е 56 евро (108 лв), а за двойно настаняване е 66 евро (127 лв). За да се възползвате от преференциалните цени трябва да посетите специалната страница на събитието тук за единична стая и тук за двойна стая. 
 

Второто зимно училище по практическа дерматология - Кога пак?

borovetz2016.jpg
Уважаеми колеги,

При засилен интерес премина Второто зимно училище по практическа дерматология. Събитието се проведе под патронажа на Българското дерматологично дружество и с неоценимата помощ на фирма Байерсдорф България. В него участваха над 50 специализанти и докторанти от цялата страна, които имаха възможността да чуят лекции на 11 лектори от страната и чужбина на различни теми свързани с практическата дерматология. Високата удоволетвореност от формата на събитието и качеството на лекционния материал, изразено от страна на участниците, дава надежда това събитие да се превърне в традиция. 
повече информация »
 
Резултати 73 - 81 от 344
Анкета
Как мислите, че трябва да се провеждат научните конференции в условията на настоящата пандемия?
EADV
  

 

© 2016 PRODERMACLUB, всички права запазени